Álomhotel: Mianmar

Bakancslistához adom
Das Traumhotel: Myanmar
német romantikus sorozat, 2013

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az idősődő Georg Körner Bagan-ban várja fiatal menyasszonyát, Anna-t, akit nagy pompa közepette akar feleségül venni. Az esküvő készen áll, de Anna Yangon-ban reked. A fotós, Hendrik segítségét kéri, hogy vigye kocsival Bagan-ba. Az út során lassan érzelmi szálak kezdenek szövődni közöttük.
Georg, miközben menyasszonyára vár, megismerkedik Maria-val, a kissé esetlen, jó humorú, de üzleti ügyekben talpra esett asszonnyal. Apránként rájönnek, mennyire hasonlítanak egymásra. Maria felajánlja, hogy megszervezi Georg esküvőjét.
Markus Winter, a szállodatulajdonos, barátját, Frank-ot kéri meg, hogy segítsen megtervezni számára egy fontos épületet. Frank azonban teljesen kiégett és képtelen bármilyen tervet összehozni. Felesége utána jön, mert nagyon aggódik érte. Markus megismerteti Frank-ot egy buddhista szerzetessel és Frank úgy dönt, hogy egy időre kolostorba vonul, hogy ismét önmagára találjon.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Markus Winter
Maria Schneider
Georg Körner
Hendrik Felden
Frank Simon

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu