Film

Amaro atya bűne /El Crimen del padre Amaro/

magyarul beszélő, mexikói-spanyol-argentin-francia romantikus dráma, 118 perc, 2002 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

42 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Amaro atya (Gael García Bernal) frissen felszentelt katolikus pap, akit beiktatása után egy mexikói kisvárosba helyez a katolikus egyház, hogy az idősödő Benito atya (Sancho Garcia) segítsége és jobb keze legyen. Megérkezése után azonnal találkozik az angyalian szép, tüzes és mélyen katolikus Améliával (Ana Claudia Talancón). A lány vallásos lelkesedése hamar a fiatal Amaro atya iránti menthetetlen szenvedéllyé alakul át.

Forgalmazó: Warner Home Video

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Díjak és jelölések:

  • Golden Globe-díj (2003) - Legjobb idegennyelvű film jelölés

Vélemény:


2015. április 8. 10:55
Hát igen, léteznek efféle bigott jellemű hozzászólók is... Ezt így kell elfogadni.

2013. február 12. 23:14
imádom ezt a filmet és a könyvet is...nálam 10/9

2012. november 24. 14:30
Szerintem is Natalio atya volt a legpozitívabb szereplő. Hát, ez nem egy nagyon szép film... Ebben is a papokat rossznak állítják be, még a püspök is van, hogy egy nemtörődöm figuraként jelenik meg. Aki nem néz rendesen utána a dolgoknak. A szerelem az kibontakozott a fiatal pap és a lány között, de ha már ez megtörtént a pap kezelése egyáltalán nem volt mintaszerű. A vége meg tiszta tragikus... És ebben a szerelemben megint csak mindkét oldal hibáját kell látni. Nem csak a papra fogható a dolog! Ajánlom Az utolsó hegycsúcs című filmet, ami bemutatja milyen is egy papa.

Összes hozzászólás