Amazon

Bakancslistához adom
Amazone
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető francia-spanyol kalandfilm, 88 perc, 2000

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

Egy magas hegyen lévő obszervatórium csillagászai meglepő felfedezésre bukkannak valahol a galaxisban. Egy repülő tárgy a kozmosz mélyén az élet jeleit mutatja, intelligens jeleket bocsátva ki magából. Az UFO a Földön landol, valahol az esőerdők közepén. Margot, a lelkes fiatal kutató elhatározza, hogy a helyszínre megy és megvizsgálja a jelenséget. Eközben hősünk, Eduard az esőerdők fáinak élővilágát tanulmányozza. Egyszer csak a fák között megpillant egy hatalmas hálót, és benne egy meztelen kislányt. Mikor megkérdezi tőle, hogy honnan érkezett, a lány tökéletes franciasággal válaszol: "egy másik világból..."
Forgalmazó: Best Hollywood

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
stupek2 2016 okt. 28. - 10:34:49 2/10
Belmondó öreg, állandóan a télapót látom benne, holott végig forróság van a filmben. Én a filmbõl nem vettem ki, hogy obszervatórium, hogy UFO landol, Eduárdó sem az õserdõ fáinak élõvilágát tanulmányozza. Mintha a meztelen lány sem hálóban lett volna, hanem egy függõhídon. Még jó, hogy azok szerepelnek benne, akik oda vannak írva. A gyerek-UFO-üldözés-megmentés jelenetet Bad Spancer is eljátszotta, az sem tetszett. Felnõtt mesének elmegy, de nem Belmondónak kellett volna játszania, így csalódás látni az öreg "sztárt".
3/10
Filmfanatic 2012 dec. 04. - 23:30:01 3/10 Előzmény DarkGirl
Hát lehet, hogy a szinkron miatt(mert ugye Belmondo-hoz Sztankay kell),de nagyon untatott ez a film.Egyébként nagyon kedvelem Belmondo filmjeinek többségét.Szerintem megdöbbentõ, hogy egy ilyen izgalmas témát ilyen izgalmas színteren hogyan lehet ilyen laposan bemutatni.Kár érte.
8/10
DarkGirl 2012 júl. 15. - 18:50:25 8/10
Aranyos film. 10/8