Amerikai Hamupipőke

Bakancslistához adom
A Cinderella Christmas
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus vígjáték , 93 perc, 2016

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Angie és Candace mostohatestvérek és mindketten apjuk rendezvényszervező cégénél dolgoznak. Amikor a helyi szépfiú Nikolaus álarcosbált rendez, Angie megy el testvére helyett és ott egymásba szeretnek, ám egyikük sem tudja, hogy ki rejtőzik a maszk mögött. A férfi mindent megtesz, hogy a bál után megtalálja a szeretett nőt és feleségül vegye, de Candace gonosz tervet eszel ki.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
kifo2 2020 dec. 23. - 11:08:06 7/10
Angie és Candace nem mostohatestvérek, hanem unokatestvérek; Angie szülei meghaltak. De Angie helyzete így is hasonlít egy „mostohatestvér” helyzetére.
Angie megy el testvére helyett: ez csak annyit jelent, hogy úgy volt, hogy Candace elmegy, Angie pedig nem, végül mégis fordítva lett. Nehogy valaki azt higgye, Candace megkérte Angie-t, hogy menjen el helyette, sőt…

Igen, hasonlít Hamupipőke történetéhez, valamint a Los Angeles-i tündérmeséhez (A Cinderella Story, 2004, amelyben Hilary Duff a főszereplő), a Hamupipőke-történethez (Another Cinderella Story, 2008, amelyben Selena Gomez a főszereplő), és még ki tudja hány filmhez.
Ez a film nem egy szívdobbantóan nagy film, de nem vészes. Azt már az elején tudjuk, hogy kik fognak a végén boldogan élni, de hát nem is ez a lényeg, nem is ezért ülünk le megnézni. Hanem például azért, hogy mi nehezíti meg, hogy egymásra találjanak, mi könnyíti meg; hogy Angie hogyan bukik le barátnői előtt, hogyan segítenek azok neki; hogyan alakul Victoria és Candace viszonya; mit jelent a harisnya tartalma Angie számára, mit Candace és mit Nikolaus számára, a rossz hogyan nyeri el méltó büntetését meg effélék.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu