Amerikai kiborg

Bakancslistához adom
American Cyborg: Steel Warrior
amerikai kalandfilm, 94 perc, 1993

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

A nukleáris háború után az emberek sterilekké, és egy mesterségesen létrehozott intelligencia által irányítottakká váltak. Csupán egyetlen asszony marad, aki képes gyermeket a világra hozni. Ő azonban kénytelen elmenekülni, amikor hajtóvadászatot indítanak ellene. Egy gyilkos robotot küldenek a nyomába, és mindössze egyetlen férfi próbálja megmenteni őket.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
nikato 2015 márc. 02. - 22:18:08 8/10
Nekem tetszett. :)
gyongyp 2011 márc. 26. - 09:15:16
Abban az idõben (1988-94) olyan unalmas volt a TV mûsor hogy (elõtte méginkább) hogy ezek videótékás filmek felüdülést jelentettek. Lehet hogy ma már szinte nézhetetlenek de akkor jó idõtöltés volt (legalábbis nekem) az ehhez hasonló filmek.

Don "The Dragon" Wilson forever!! :)
3/10
vlad90 2011 márc. 05. - 18:03:06 3/10
Igénytelen Terminator koppintás az Alien-bõl licenszelt fehér vérû cyborggal.
Rám tört a sci-fi éhség, de erre kár volt elpazarolni az idõmet. Azért megmaradt bennem egy aprócska dolog:
A végén, amikor a dokkok alatt kilövi a cyborg szemét, majd elejti a pisztolyt, úszott a vízen. Na az beszarás :)
A filmet végigkísérõ neon zümmögés viszont borzasztó idegesítõ már tíz perc után.
A fõhõsnõ külsõre nagyon rendben van. Azért megnézném, hogy életképes-e egy profi stábbal.
1/10
csuszokotes 2010 júl. 21. - 09:14:26 1/10
Ez a moslék anno nagyon jó szórakozás volt videon, már akkor is borzalmas szinkronnal, igazi szív tv utánérzés, valóban rengeteg alkohol javasolt, baráti körben, mert felhõtlen a szórakozás! Annyira rossz, hogy néhol már jó! Nekem a rádióaktív kannibálok voltak a kedvenceim :)
AvatáR Gil Maerth 2008 nov. 09. - 20:04:02
Amerikai Kiborg

Talán a Terminátor? Á á! Bár ez a 2004-es sci-fi rengeteget merített a nagy elõdtõl. Én azér nem engedném õket össze :D de a rendezõiket se.

Az alaptörténet szerint atomháborúba került Ámerika. (Amit persze józan körülmények között senki se élne túl) És van valami ellenállás is (Miért nem lesz egyszer Közösülés egy csoport neve??? :DDDDDDDD

Leírás:
Adott valami szépséges nõ, aki menekül egy gyermekkel a radioaktív zónában. Míg valakik ártó szándékkal ráküldenek egy kiborgot.

A nõ szülte a gyermeket, de nem a pocakjában van, hanem egy átlátszó kék ízével teli tégelyben integet (Tényleg integet, ez nem vicc :D

Úgy látszik: a helyi Ellenállás képes lett rá, hogy gyerekeket hozzon létre, egy olyan világban, ahol a rádióaktivitás széjjelroncsolta a szöveteket.

Bár lenne egy kérdésem: miért nem 100-at vagy 100-et hozott létre? Bár a józan paraszti ésszel tudnánk: ahhoz is kel valamilyen háttér. Persze ne nézzük a realitásokat, mert akkor minden film kábé 3 PERCIG TARTANA.

Aztán ott van a Kiborg, akit képtelenség lelõni. És pont olyan helyszínen üldöz, mely a Terminátor jobb jeleneteit idézi.
(ejnye: már megint ott oson a kaliforniai kormányzó :D

A nõ meggyõz egy épp arra kószáló hosszú hajú alakot: töménytelen mennyiségû drogért védje meg õt. Elõkerül egy kardos menyecske is, aki „megvédi” õket, némi morgás, fegyvermutogatás után.

Persze kiderül: a terhes nõ nem mondott igazat. A Dokkba igyekszik, s némi fogság után (melyet a Dredd Biróból szalajsztott kannibál társulat visz végbe :D el is éri.
Ezután ,az egyszer már karjától megszabadított, Cyborg a vízbõl bukkan fel.

Vajh honnan tudta hogy a nõ arra jár? Pont akkor? Pont ott? GPS-t rakott rá, vagy mi? :D
Túl gyanús egybeesés ez nékem :D

És a babán egy detonátor számol visszafelé. Persze a terhes nõ hazugsága miatt a védelmezõ hippi-vadász visszaTÁR . Kiderül: õ is cyborg vala. És a cyborg régi kezével vesézi ki a támadót.

Persze a Cyborgon ott virít a kéz! Vajon mikor ment el a Közkórházba? :D .És ha elment: fizetett e vizit-díjat??? :DDD Súlyos kérdések ezek de minek? :DDD
Szóval a nõ ezerrel tépne Európában, s egy arra haladó csónak megmenti a babát. A baba lenne egy új faj alapja.
Szegény baba: lesz dolga: egyedül élesszen fel egy komplett nemzetet???? :D

A csónak tagjai biztos amõbáztak, míg a fõhõs és a Cyborg párharca tartott :DDDDDDDDDDDD
A film negatív tanúságai:
-Ha nincs benned spiritusz, ne másolj másoktól, pláne ne, ha a másodrendû dolgokat szeded össze :D
- a hõs miért nem tart a hõsnõvel? Nagy vonzerõ visszamenni a magányba, a semmibe? :D
Talán fél a házasélettõl? Vagy a baba meglététõl lett sokkos állapotban? Rejtély. Kihagyott ziccer…

Vajh mekkora százalékot adjak neki? Nehéz szavakba önteni Legyen 62 %
1/10
GrafUr 2008 máj. 02. - 02:49:59 1/10
huhuhuhúú, hát ez naggggyon vicces alkotás volt! :) Véletlenül maradt bekapcsolva a TV, háttérzajnak, de huh! :) Ritka szánalmas alkotás (?)
Kb egy 5 éves gyerek komolyabbat alkot. Kár az ilyen forgatókönyvíróknak, rendezõknek, producereknek, és az összes többi baromnak pénzt adni. Soha sem fogom megérteni, hogy az ilyen moslékra hogy van/volt pénz, a jobbakra meg sokszor miért nincs (Mo-n például)?!
Bigpapa 2008 máj. 02. - 01:12:02
Az egy dolog, hogy elírták a nõ filmjeit, de komolyan nem értem, hogy a retek klub honnan a tökbõl vesz ilyen filmeket? Felvásárolták valami biharbasznádi videotéka "C" kategóriás filmjeit és azokat nyomják le? :)))))))))
A Tescoban 299Ft-ért különb alkotásokat adnak, pedig azok is felérnek egy 2 órás gyökérkezeléssel :))))))))
Borzalom.
Tényleg, aki írja ezeket, vajon mennyit kap? Meg nem értem én sem, ha valakibõl már csak egy van, azt minek üldözni? És amit végkép nem értek: ha csak a mi idõnkbõl indulunk ki, már most több száz mûhold kering a föld körül. A GPS-tõl kezdve a telekommunikációig. Hiába van a földön atomháború, attól még azok keringenek, szóval elvileg lehet telózni, meg jajj, hol vagyok -ot nézni :))))))
sznúp 2008 máj. 01. - 19:32:34
Itt valamit csúnyán elírtak a nõi szereplõ , Nicole Berger neve alatt , azokban a filmekben Õ semmiképpen nem játszhatott , az egy másik Nicole Berger , aki már rég meghalt ...
Jajjj micsoda malõr :D
g413qi2 2008 máj. 01. - 18:55:11
De ha már csak egy nõ termékeny, azt minek üldözik? Egyedül nem megy.
jolimadár 2008 máj. 01. - 17:30:31
Megint egy eredeti ötlet.
Minden amcsi film másképp egyforma.
split second 2008 máj. 01. - 17:25:36
Hát gyerekek, én 13 éves koromban láttam ezt az amerikai tucat sz*rt, de már gyerekfejjel is vicces volt. Ha valaki rászánja magát, hogy megnézze, ajánlok elõtte 1-2 liter alkoholt. Részegen legalább nem emlékszik majd rá másnap a szerencsétlen áldozat. Inkább menjetek kocsmázni!
petyutita 2008 máj. 01. - 08:12:44
Gratulálok annak,aki végig nézi!Egy hetes ivászattal is kevesebb AGYSEJT halna...
Nem véletlenül 18-on felüli.
Sok sikert!
totoja 2007 okt. 05. - 18:21:26
Amerikai kaki! (mármint a film) ;)))