Angyali szemek

Bakancslistához adom
Angel Eyes
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmdráma, 98 perc, 2001

Értékelés:

187 szavazatból
Szerinted?

Az Angyali szemek két sebzett lelkű ember története: a nő rendőr, a férfi leginkább csavargónak látszik. Egy utcai bunyóban ismerkednek meg, amikor Catch (James Caviezel) megmenti Sharont (Jennifer Lopez) egy rátámadó bűnözőtől. Az eset után többször is összefutnak és Sharon lassan sejteni kezdi, hogy korábban már találkoztak egyszer, ám Catch ridegen elzárkózik minden kérdés elől. Eközben Sharonnak is meg kell küzdenie saját terhével. Szülei megújítani készülnek házassági esküjüket és a szertartásra nem hívják meg a lányukat, mert brutális apja egy korábbi összetűzésük miatt neheztel rá. Catch és Sharon csak egymás pártfogására számíthatnak, de egyre inkább úgy tűnik, amíg önmagukkal nem békélnek meg, egymást sem bírják elviselni.
Bemutató dátuma: 2002. február 28. Forgalmazó: Best Hollywood

Stáblista:

Szereplők

Sharon Pogue
Steven 'Catch' Lambert
id. Larry Pogue
Josephine Pogue
Carl Pogue

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
filoszemitabéluska 2018 okt. 01. - 12:01:24
Kell némi EQ ahhoz, hogy élvezze valaki ezt a filmet. Az biztos, hogy nem véletlenül osztották Caviezelre Jézus szerepét a Passióban. Nem ismerek nála kifejezőbb tekintetű színészt. Ezt a filmet is szinte az ő szemeire építették és jól számítottak. Másodszorra, vagy harmadszorra még jobban megfogott a film. Minden szereplő telitalálat volt benne. Kiemelném még az apát alakító színészt. már az arcberendezése alkalmassá tette a szerepre, de jól is alakított.
SPOILER
Érdekes, összetett probléma ez a házasságon belüli tettlegesség. Nem okvetlenül gonosz, aljas ember, aki bántalmazza a feleségét. Van olyan szituáció, amikor nagy önuralom kell hozzá, hogy valaki visszafogja magát, mert a nők tudnak nagyon gonoszak lenni és egy szentből is ki tudják hozni az állatot. Én nem ütöttem meg még nőt, de nyugodt ember vagyok és van, akinek az indulatai elsöpörnek minden józan belátást.
8/10
beldonbp 2018 szept. 30. - 23:07:46 8/10
Én is azok közé tartozom, akiket "szép lassan megfogott" a film. Elsőre csak részleteket bírtam nézni belőle, kissé unalmasnak találtam. Most is csak háttérnek szántam, de végül lekötötte a teljes figyelmemet. Ebben nem kis szerepe volt persze Caviezel sármjának és szemeinek. Szerintem, ha az ember figyelmesen nézi, akkor nagyon jó film, ha csak fél szemmel, és közben mást is csinál, akkor viszont unalmas. Tehát mindenkinek azt ajánlom, hogy teljes figyelmet szenteljen neki.
2/10
Lyra01 2018 máj. 18. - 12:06:02 2/10
Ritka unalmas film! Én hülye majdnem végignéztem, mert azt hittem kisül belőle valami. De nem. Tényleg csak teszetosza nyavalygás. Se nem drámai, se nem romantikus, se nem érdekes, Két csillagnál többet nem ér.
7/10
szamóca67 2017 márc. 15. - 22:28:55 7/10
A trombitás zene a színészi játékkal a filmben, az ütõs. https://www.youtube.com/watch?v=b2COiOTnHVE
10/10
-NOMAD- 2014 jún. 25. - 00:51:53 10/10
Nagyon nagyon jó romantikus-dráma. Kiemelkedõ alkotás így nálam TOP listás is.
Mind sztoriban, mind színészi munkában hibátlan véleményem szerint.
Fordulatos, jól átérezhetõ és dinamikus. Nincs egy unalmas pillanata se.
Többszöri megtekintés után sem voltam képest megunni így bátran ajánlom. 10/10 :)
bora.bora 2014 jan. 29. - 17:40:22
Régebben láttam. Akkor megfogott, nagyon tetszett ez a film. Számomra üdítõen emelkedett ki a szokványos tévékínálat (akciófilm, krimi, könnyed, felszínes szerelmi történetek) közül.
aranyláz 2013 dec. 22. - 07:47:31
Tegnap véletlenül kapcsoltam oda, és szép lassan annyira megfogott, hogy végignéztem. Nagyon tetszett. Maga a történet elég egyszerû, de mégis elgondolkodtató, és megindítóak azok az emberi sorsok, amiket bemutat.
leho 2013 dec. 21. - 19:26:34
Részletekben láttam, tegnap a nagyobb részét a film végével...Különös, romantikus (ahogy láttam a rendezõ filmográfiá-áját, ez lehet a "stílusa") épp ezért azt mondanám, hogy filmzáró zene nem igazán illett szerintem az egészhez. Azt inkább egy jobbfajta Eddie Murphy-filmhez tudnám elképzelni. A rendezõnek nem magyar õsei vannak?
k11zoltan 2013 aug. 11. - 14:07:18
Egyszerû film.
Közepes.
tortura 2013 aug. 10. - 17:46:41 Előzmény Bubby88
Nyugodtan ráhagyhatod. Érvekkel lehetne vitatkozni. De az neki nincs. Fröcsög a gyûlölettõl, egyértelmû, hogy provokálni akar. Ha valakinek nem tetszik, leírja egyszer, s hogy miért. Rendben van, akkor is, ha máshogy látjuk. De õ olyan stílusban adja elõ, és olyan gyûlölettel, mint ha ezen múlna az élete. Nincs ez rendben így. Ha valakit nem is ismerek, nem használok olyan jelzõket, mint õ.
A film szerintem is szép. Elég melankolikus, túl gyakran nem vágyik rá az ember. De egy-két alkalommal érdemes megnézni.
4/10
Owl 2013 ápr. 16. - 21:49:47 4/10
Romantikus film, egyszerû cselekménnyel. A végtelenségig kiszámítható, hogy ki, mit csinált a múltban. Az efféle filmbéli "találkozások" kielégítik azok igényeit, akik a horoszkóppal kezdik az újságolvasást. Kb. a lottóötösnek nagyobb az esélye. A múlttól szabadulni képtelen, sajátosan amnéziás-titokzatos, zombiként mászkáló fõhõs karaktere se volt túl valószerû. Viszont szépen tud vigyorogni, és ez sokaknak elég.
Egyszer meg lehet nézni, de altatónak is tökéletes!
kevbrown 2012 okt. 27. - 14:24:21
Jó kis film, érdemes menézni. James Caviezel karaktere tökéletesen illik az érzelmes, szenvedõ, drámai történekhez. Izgalmas és rejtélyes mire rájön az ember James multjára, szép befejezéssel.
9/10
Edmond Dantes 2012 szept. 24. - 21:47:24 9/10
A film elsõ fele tele van remek poénokkal, beszólásokkal, "jó ütõs". Aztán ahogy kezd az "igazság kibomlani", vagyis jönnek a háttérinfók arról, ki miért olyan, amilyen, lírai fordulatot vesz a darab, egész más lesz a hangütése. És onnantól meg azért jó. J.Lopez megint elragadó, a férfi fõszereplõt nem nagyon ismertem eddig, õ is jól teszi a dolgát. Nem szokványos. Megtekintésre ajánlott film, szentimentális beállítottságúaknak különösen.
10/10
tacuba 2012 szept. 23. - 18:25:52 10/10
Szerintem szép film, de James Caviezel jobban játszott benne, mint JLO.
Talán a végét kicsit összecsapták, amennyire alapos volt az eleje és finom, a vége annyira "hübelebalázs".
De ettõl függetlenül mindenképpen érdemes megnézni, tartalmas program.
9/10
offtopic
Endy88 2012 szept. 23. - 00:33:57 9/10
Aztán még volt az 1-esen, 1-kor meg a 2-esen lesz. :-)
_goldie_ 2012 szept. 22. - 23:28:49
Lopez itt olyan mint egy szõke indián asszony :D
barnán sokkal jobb
az õ szinkronjával nincs gond de Caviezelé nem jó
Laci apa 2012 szept. 22. - 22:03:31
Most néztem az MGM-en.Elkezdtem és nem is tudtam ott hagyni.Manapság ritka egy jó film.Szerintem ez az
sugar3 2012 szept. 06. - 08:04:17
Lehetett volna egy emlékezetes, kiváló film is belõle, de valahogy nem volt egyben ez az egész. Mindenki csinálta a maga dolgát, de nem ütött annyira szíven, nem kavart fel, nem rázott meg annyira, amennyire tehette volna egy ilyen történet...
Fórumozók olyan filmekkel említik együtt, mint a Keith, vagy a Séta a múltban - hát azért az Angyali szemek messze alulmúlja õket. Egyszer azért meg lehet nézni. JLO-nak vannak ennél gyengébb, unalmasabb filmjei is.
Mike088 2012 júl. 18. - 22:02:02 Előzmény Bubby88
Én valahol a két vélemény között látom az igazságot. J-LO átlagos énekesnõ viszont kiváló elõadó, és egyben a latin szépség megtestesítõje. Akinek pedig több adu is van a kezében az igyekszik kihasználni, ezt lehet egyfajta kapzsiságnak is nevezni. Nemcsak énekes, de modell, tehetségkutató, reklámarc és színésznõ is. Ez sok mindent elárul, hiszen a maximalizmus igazán nagy áldozatokat és rengeteg idõt igényel, így ebbõl következik, hogy ezt minden területen nem lehet érvényesíteni.
A film egyébként nem rossz ajánlom a megtekintését.
Bubby88 2010 dec. 30. - 23:37:23 Előzmény xy1000
szia Szerintem egyáltalán nincs igazad mert Jennifer Lopez egy kiváló Énekesnõ és egyben színésznõ. Valóban vannak olyanok akik a cselekedeteivel csak a hírnevük ösztönzésére hajtanak de õ pont nem az a fajta. Szerintem egy tehetséges ember szeretnék én olyan lenni mint õ de sajnos a tökéletesség nem önmagától adódik hanem szorgalamsan és szigorúan meg kell érte dolozni,bármi áron is kerüljön amibe kerül ha már ezt vállasztotta akkor vigye a tökéletességet a plafonig. És szerintem a sok filmjével és a sikeresebbnél siekeresebb zenei munkáival ez sikerült is. Én csak gratulálni tudok neki.!!!!!
Összes hozzászólás
Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás