Angyali szemek

Bakancslistához adom
Angel Eyes
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmdráma, 98 perc, 2001

Értékelés:

228 szavazatból
Szerinted?

Az Angyali szemek két sebzett lelkű ember története: a nő rendőr, a férfi leginkább csavargónak látszik. Egy utcai bunyóban ismerkednek meg, amikor Catch (James Caviezel) megmenti Sharont (Jennifer Lopez) egy rátámadó bűnözőtől. Az eset után többször is összefutnak és Sharon lassan sejteni kezdi, hogy korábban már találkoztak egyszer, ám Catch ridegen elzárkózik minden kérdés elől. Eközben Sharonnak is meg kell küzdenie saját terhével. Szülei megújítani készülnek házassági esküjüket és a szertartásra nem hívják meg a lányukat, mert brutális apja egy korábbi összetűzésük miatt neheztel rá. Catch és Sharon csak egymás pártfogására számíthatnak, de egyre inkább úgy tűnik, amíg önmagukkal nem békélnek meg, egymást sem bírják elviselni.
Bemutató dátuma: 2002. február 28. Forgalmazó: Best Hollywood

Stáblista:

Szereplők

Sharon Pogue
Steven 'Catch' Lambert
id. Larry Pogue
Josephine Pogue
Carl Pogue

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
nyikimó júl. 30. 22:30:31
Méltatlanul alulértékelt film,IMDb 5,6 ,szomorú hogy mennyire nem tudnak az emberek értékelni egy csendesebb,lassabb tempójú,elgondolkoztató filmet.Ez nem az a kategória hogy majd a végén lesz a nagy csavar,ezt nem is kell várni tőle,ez egy dráma tényleg.Nagyon jól játszanak a színészek,James Caviezel iszonyat jól hozza a megtört figurát,szerintem J. Lo is jól nyomja és ebben a natúr/rendőr szerepben még izgatóbb mint általában.A trombitás rész Nat King Cole-Nature Boy című dalának vezérmotivumával iszonyat fájdalmasan szép.
1/10
pitbear 2020 nov. 25. - 20:53:19 1/10
Már az első percben lehet tudni mi történt. Ha a forgatókönyvíró valami meglepőt akart kreálni, akkor nagyon mellélőtt.
1/10
pitbear 2020 nov. 25. - 20:50:57 1/10
Ez egy fos. Lopez legszarabb filmje. Nálam 1-es. Szinte semmi nem történik benne, csak vergődés.
7/10
sexykex 2020 máj. 10. - 16:23:09 7/10
Az emberek többnyire a halottakat sajnálják. Jaj, szegény apa, anya, testvér, barát mennyire jó ember volt, milyen fiatal volt, még élhetett volna. És valóban vannak fiatalok, akik szinte még nem is éltek, mégis el kellett menniük.
Tisztelt szomszéd néni, kedves ismerős és rokon. Aki tragikus hirtelenséggel halt meg az úgy ment el, hogy egy pillanatra sem tudott belegondolni, hogy mit és kit hagy hátra és a továbbiakban már nem is lesznek fájdalmai. Igaz ez a betegségben elhunytak egy részére is, hiszen az ember gyarló teremtmény. Egyrészt fél, másrészt sajnálja magát és csak ezek után – ha sikerül ezeken túljutnia – gondol azok sorsára, akik élve maradnak. Pedig azokat kellene igazán sajnálni és gyászolni, akik az elhunyt után hátra maradtak. Az apró gyerekeket, a szerelmes és a szerető párokat, azokat az embereket, akik csak évek múlva, vagy talán sohasem tudják feldolgozni, betömni a halál okozta űrt.
Ez az angyalian megírt és előadott történet többek között ezt a témát is érinti és drámahalmozásban sem az utolsó. Fogalmam sincs, hogy láttam-e már valaha, mindenképpen érdemes volt megnézni.
6/10
Midnight67 2020 ápr. 02. - 19:49:21 6/10
Igazán kedvelem a drámákat, tényleg, de ez a röpke 98 perc egy örökkévalóságnak tűnt. Háromszor futottam neki, elsőre érdektelenségbe fulladt, másodszorra alvásba, harmadszorra sikerült eljutni a végéig, kár, hogy addigra már nem is nagyon érdekelt, csak vártam, hogy vége legyen..:(
Ami mégis szép volt benne, azok az "angyali szemek". Ezen kívül - fájdalom - felejthető.
filoszemitabéluska 2018 okt. 01. - 12:01:24
Kell némi EQ ahhoz, hogy élvezze valaki ezt a filmet. Az biztos, hogy nem véletlenül osztották Caviezelre Jézus szerepét a Passióban. Nem ismerek nála kifejezőbb tekintetű színészt. Ezt a filmet is szinte az ő szemeire építették és jól számítottak. Másodszorra, vagy harmadszorra még jobban megfogott a film. Minden szereplő telitalálat volt benne. Kiemelném még az apát alakító színészt. már az arcberendezése alkalmassá tette a szerepre, de jól is alakított.
SPOILER
Érdekes, összetett probléma ez a házasságon belüli tettlegesség. Nem okvetlenül gonosz, aljas ember, aki bántalmazza a feleségét. Van olyan szituáció, amikor nagy önuralom kell hozzá, hogy valaki visszafogja magát, mert a nők tudnak nagyon gonoszak lenni és egy szentből is ki tudják hozni az állatot. Én nem ütöttem meg még nőt, de nyugodt ember vagyok és van, akinek az indulatai elsöpörnek minden józan belátást.
8/10
beldonbp 2018 szept. 30. - 23:07:46 8/10
Én is azok közé tartozom, akiket "szép lassan megfogott" a film. Elsőre csak részleteket bírtam nézni belőle, kissé unalmasnak találtam. Most is csak háttérnek szántam, de végül lekötötte a teljes figyelmemet. Ebben nem kis szerepe volt persze Caviezel sármjának és szemeinek. Szerintem, ha az ember figyelmesen nézi, akkor nagyon jó film, ha csak fél szemmel, és közben mást is csinál, akkor viszont unalmas. Tehát mindenkinek azt ajánlom, hogy teljes figyelmet szenteljen neki.
2/10
Lyra01 2018 máj. 18. - 12:06:02 2/10
Ritka unalmas film! Én hülye majdnem végignéztem, mert azt hittem kisül belőle valami. De nem. Tényleg csak teszetosza nyavalygás. Se nem drámai, se nem romantikus, se nem érdekes, Két csillagnál többet nem ér.
7/10
szamóca67 2017 márc. 15. - 22:28:55 7/10
A trombitás zene a színészi játékkal a filmben, az ütõs. https://www.youtube.com/watch?v=b2COiOTnHVE
10/10
-NOMAD- 2014 jún. 25. - 00:51:53 10/10
Nagyon nagyon jó romantikus-dráma. Kiemelkedõ alkotás így nálam TOP listás is.
Mind sztoriban, mind színészi munkában hibátlan véleményem szerint.
Fordulatos, jól átérezhetõ és dinamikus. Nincs egy unalmas pillanata se.
Többszöri megtekintés után sem voltam képest megunni így bátran ajánlom. 10/10 :)
bora.bora 2014 jan. 29. - 17:40:22
Régebben láttam. Akkor megfogott, nagyon tetszett ez a film. Számomra üdítõen emelkedett ki a szokványos tévékínálat (akciófilm, krimi, könnyed, felszínes szerelmi történetek) közül.
aranyláz 2013 dec. 22. - 07:47:31
Tegnap véletlenül kapcsoltam oda, és szép lassan annyira megfogott, hogy végignéztem. Nagyon tetszett. Maga a történet elég egyszerû, de mégis elgondolkodtató, és megindítóak azok az emberi sorsok, amiket bemutat.
leho 2013 dec. 21. - 19:26:34
Részletekben láttam, tegnap a nagyobb részét a film végével...Különös, romantikus (ahogy láttam a rendezõ filmográfiá-áját, ez lehet a "stílusa") épp ezért azt mondanám, hogy filmzáró zene nem igazán illett szerintem az egészhez. Azt inkább egy jobbfajta Eddie Murphy-filmhez tudnám elképzelni. A rendezõnek nem magyar õsei vannak?
k11zoltan 2013 aug. 11. - 14:07:18
Egyszerû film.
Közepes.
tortura 2013 aug. 10. - 17:46:41 Előzmény Bubby88
Nyugodtan ráhagyhatod. Érvekkel lehetne vitatkozni. De az neki nincs. Fröcsög a gyûlölettõl, egyértelmû, hogy provokálni akar. Ha valakinek nem tetszik, leírja egyszer, s hogy miért. Rendben van, akkor is, ha máshogy látjuk. De õ olyan stílusban adja elõ, és olyan gyûlölettel, mint ha ezen múlna az élete. Nincs ez rendben így. Ha valakit nem is ismerek, nem használok olyan jelzõket, mint õ.
A film szerintem is szép. Elég melankolikus, túl gyakran nem vágyik rá az ember. De egy-két alkalommal érdemes megnézni.
4/10
Owl 2013 ápr. 16. - 21:49:47 4/10
Romantikus film, egyszerû cselekménnyel. A végtelenségig kiszámítható, hogy ki, mit csinált a múltban. Az efféle filmbéli "találkozások" kielégítik azok igényeit, akik a horoszkóppal kezdik az újságolvasást. Kb. a lottóötösnek nagyobb az esélye. A múlttól szabadulni képtelen, sajátosan amnéziás-titokzatos, zombiként mászkáló fõhõs karaktere se volt túl valószerû. Viszont szépen tud vigyorogni, és ez sokaknak elég.
Egyszer meg lehet nézni, de altatónak is tökéletes!
kevbrown 2012 okt. 27. - 14:24:21
Jó kis film, érdemes menézni. James Caviezel karaktere tökéletesen illik az érzelmes, szenvedõ, drámai történekhez. Izgalmas és rejtélyes mire rájön az ember James multjára, szép befejezéssel.
9/10
Edmond Dantes 2012 szept. 24. - 21:47:24 9/10
A film elsõ fele tele van remek poénokkal, beszólásokkal, "jó ütõs". Aztán ahogy kezd az "igazság kibomlani", vagyis jönnek a háttérinfók arról, ki miért olyan, amilyen, lírai fordulatot vesz a darab, egész más lesz a hangütése. És onnantól meg azért jó. J.Lopez megint elragadó, a férfi fõszereplõt nem nagyon ismertem eddig, õ is jól teszi a dolgát. Nem szokványos. Megtekintésre ajánlott film, szentimentális beállítottságúaknak különösen.
10/10
tacuba 2012 szept. 23. - 18:25:52 10/10
Szerintem szép film, de James Caviezel jobban játszott benne, mint JLO.
Talán a végét kicsit összecsapták, amennyire alapos volt az eleje és finom, a vége annyira "hübelebalázs".
De ettõl függetlenül mindenképpen érdemes megnézni, tartalmas program.
9/10
offtopic
Endy88 2012 szept. 23. - 00:33:57 9/10
Aztán még volt az 1-esen, 1-kor meg a 2-esen lesz. :-)
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu