Angyalok bosszúja

Bakancslistához adom
Fallen Angels
angol-kanadai thriller, 2002

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Nell Fisher hallgatag, magának való lány. Az angliai kollégiumban diáktársai céltáblája, akik rosszabbnál rosszabb tréfákkal ugratják. Történelemtanára pedig szexuálisan zaklatja őt. Egy éjszaka azonban súlyos tragédia történik, amikor a tanár megpróbálja megerőszakolni a lányt. Egy szerencsétlen mozdulat miatt porig ég az intézmény, amelyben meghal a tanár és még közel harminc diáklány. Öt évvel később pénzéhes filmesek igyekeznek hasznot húzni a felderítetlen tragédiából. Megnyerik a komoly anyagi problémákkal küszködő Nellt és három diáktársát, hogy segítsenek egy dokumentumfilm elkészítésében. A stáb elszállásolja magát a felújított, de azóta is üresen álló egykori tanintézetbe, amelyről a helybéliek azt tartják, hogy kísértetjárta épület. Ez a vélemény igazolódni látszik, amikor egyre több rejtélyes és kegyetlen gyilkosság történik az épülethez köthetően.

Stáblista:

Szereplők

Nell Fisher
Dr. Richard Leighton
Tom Craven
Brett Murray

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Jozefa 2008 szept. 03. - 11:38:47 Előzmény Henge
Pedig ha tovább nézted volna, láthattad volna, hogy mennyire blikkfangos fordulatokat akartak még beletenni, és mennyire egy nagy kalap szamóca jött ki végeredményül az egészbõl :-)
1/10
furbee 2008 szept. 01. - 15:53:09 1/10
Már elnézést a kifejezésért de ez a film egy rakás s.z.a.r. Csak azért adtam 1 pontot mert 0 nincs. Elképesztõ, hogy a 21. században készítenek ilyen filmeket..pfff.
Csehova 2008 aug. 31. - 21:15:19 Előzmény Henge
Bizony éheznek. De pusztán attól, hogy ezt megállapítjuk és nem nézünk meg sok hülye filmet - én nem nézek -, attól sajnos még nem fognak ott jóllakni. Valami mást kéne kitalálni! ::((( ::)))
Sz23 2008 aug. 30. - 23:18:40 Előzmény Henge
Nekem ez a film nagyon nem tetszett... Pedig a témája alapján még jó is lehetett volna, de nem volt az:(
1/10
Henge 2008 máj. 01. - 00:46:11 1/10
Egy lány vár egy lerobbant út szélén, mögötte "lerobbant" erdõ, elõtte a nagy psuzta semmi. Sötét van, és köd. Befut egy vörös ötvenesévekbõl idõtutazott autó {mintha Stephen King Christinja volna}, a volánnál egy szõke tinibálvány hallgatja a klisédarabkákból építkezõ, ámde amerikában mindenbizonnyal rendkívül cool pop-punkot {te jó ég, szörnyû, és ellentmondó szókapcsolat, legyen inkább "lightos hamispunk"}. A zene elhallgat, a szõke "focicsapat kapitánya-leendõ szépségkirály" kiszáll a kocsiból, és el kezd kifogásokat szülni, miért késett órákat a semmi közepére szervezett randiról. A lány meg szendén hagyja magát becsábítani a megbocsátás nyugodt oázisába. És ekkor felbukkan három feketteruhás alak fegyverrel a kezében, és szétlövi a srácot, majd a csajt is, aki sikítozva próbálja védeni magát, nem sok sikerrel. A jelenet lezajlik, kiderül, hogy paintball. A srác felkel a földrõl, röhög. A feketeruhások ugyancsak. Leveszik maszkjukat, három szõke tinicsaj volt, és közülük az egyik röhögva szól a szétfestékelt lányhoz: "Te komolyan azt hitted, hogy a pasim randizna egy olyan gázos lánnyal, mint te?!"
Kikapcsoltam, és közben azon járt az eszem, hogy afrikában bizony éheznek.
1/10
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu