Antoine és Colette

Bakancslistához adom
Antoine et Colette
francia rövid játékfilm, 32 perc, 1962

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

A tizenhét éves Antoine egy hanglemezgyárban dolgozik. Egyedül lakik egy bútorozott szobában, operát és klasszikus zenét hallgat, és az idejét a barátjával, Renével tölti. Egy napon Renével elmennek egy Berlioz-programra, ahol első pillantásra beleszeret Colette-be. Antoine udvarolni kezd a lánynak, akinek a szülei lassan családtagként kezelik, miközben Colette még mindig alkalmi barátként tekint rá. Az Antoine Doinel-sorozat második darabja a Húszévesek szerelme című, öt részből álló szkeccsfilm része.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
pimre 2009 okt. 14. - 00:12:43
Hát nem értem, mi van a filmmúzeumon ezzel a filmmel. Jó egy hete adták, akkor sem sikerült felvennem. A felvétel idõpontjában valami egészen mást vett fel a gépem. Azt hittem, én hibáztam el valamit.

Ma, vagy inkább tegnap (október 13, kedd) beállítottam felvételre a DVD felvevõmet. Gyönyörûen fel is vette az adást, de a film helyén sötét folt van, mintha adáskimaradás lett volna. A film utáni rész (az elõzetesek, meg a következõ film eleje) megvan. Onnan tudom, hogy felvételnél mindig negyed órát tartok rá a film elõtt és után. Szóval az utolsó negyed óra tökéletes.

Nézte tegnap valaki egyenesben? Tényleg adáskimaradás volt, vagy nálam történt valami gixer? Esetleg a helyi szolgáltatónál volt a baj?
blowup 2009 aug. 20. - 18:02:51
Köszönjük czirbi, tudjuk.

Köszönjük czirbi, tudjuk.

Köszönjük czirbi, tudjuk.

Köszönjük czirbi, tudjuk.


Bocs, nekem is beragadt a kopipészt:D
9/10
czirbi 2009 aug. 20. - 17:15:53 9/10
A Négyszáz csapás történetének folytatása.
Négyszáz csapás / Antoine és Colette ("Húszévesek szerelme" egyik része) / Lopott csókok / Családi fészek / Menekülõ szerelem
És mind jó...