Apacsavar

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar dokumentumfilm, 20 perc, 2008

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Anya dolgozni jár, apa pedig otthon van a kisfiukkal - hogyan egyeztethető össze a munka és a családi élet?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
feketevipera 2011 aug. 12. - 21:11:34
Szerintem mindenféleképpen továbbgondolásra érdemes kérdésekkel foglalkozik a film, még ha akár kimondatlanul is. Az én fejemben megfogalmazódott az a kérdés, hogy vajon a jövõben mennyivel fog nõni azon családok száma, ahol az itt bemutatott módon fognak alakulni a dolgok; ti. hogy a nõ dolgozik, a férfira pedig több nõi feladat ellátása hárul. Azt mondjuk tényleg furcsa volt látni, hogy a gyerekkel az apa ment pl. zenés bölcsõdei foglalkozásra, ahol mind nõk vették õt körül, viszont az anyagi megfontolások miatt a nõ ment vissza dolgozni (plusz ott volt a munkahely elvesztésétõl való félelem is). Nyilvánvalóan nem könnyû helyzetek ezek, a magam részérõl éppen ezért kíváncsi lettem volna olyan dolgokra is, hogy a férfi hogyan éli meg azt, hogy kvázi a nõ a családfenntartó, még ha a családban betöltött hagyományos szerepek ettõl nem is változtak meg nagyon. Lehet, hogy ezekrõl nem akartak mélyebben beszélni a szereplõk, de szerintem ezeket a furcsa (vagy annak tûnõ) szituációkat érdemes lenne kivesézni.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu