Apja fia

Bakancslistához adom
Like Father, Like Son
amerikai vígjáték, 96 perc, 1987

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Dr. Jack Hammond (Dudley Moore) sikeres szívsebész, akiről biztosra vehető, hogy hamarosan a világ egyik legjobban felszerelt kórházának osztályvezető főorvosa lesz. Fia, Chris Hammond (Kirk Cameron) imádnivaló lakli kamasz, aki többé-kevésbé igyekszik eleget tenni apja magasröptű elvárásainak. Apa és fia egy szerencsétlen véletlen folytán szerepet és egyben testet is cserélnek. A nem várt különleges esemény érthetően számtalan megpróbáltatást jelent mindkettejüknek, bármilyen felkészültek is a maguk területén.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
takacsp821@gmail.com 2014 dec. 30. - 19:13:40
Most láttam elõször a filmet, bár régebbi, mint az összes testcserés film. A többihez képest elég gyenge eresztés. Sokat ront a színvonalon Gálvölgyi szinkronhangja, sõt maga a szinkron rendezõ is, aki két majdnem egyforma hangú színészt keresett a két színész hangjára. A poénok elõre kiszámíthatóak, semmi meglepetés. A történet sem hihetõ el. Szerepcsere után mindketten tudják ki-kicsoda a másik fél környezetében, csak én nem.
Egy Mikó hangon még nevettem is volna, de így még el sem mosolyodtam a vígjátékon. A "visszatérést" is jobban meg lehetett volna csinálni, így nagyon összemosott és összekapkodott lett a vége!
Ford Mustang 2011 jún. 14. - 21:15:25
Jaja, õk se voltak rosszak :P :D
offtopic
robicsek2 2011 jún. 14. - 20:29:55
Ja volt egy két jó bör benne :)
A kis szõke se volt rossz.
Na meg a bárpultrós nõ :) És persze akit említettél. :)
Ford Mustang 2011 jún. 14. - 17:26:41 Előzmény robicsek2
Egyetértek. :D
Egyébként Catherine Hicks jó bõr volt még mi? ;D
offtopic
robicsek2 2011 jún. 14. - 15:20:29
A film jó ,Dudley Moore is jó. De Gálvölgyi hangja nem igazán illik hozzá, sõt idegesítõ. Hallom ahogy próbál tinisen beszélni, pont ugyanolyan bénán és nevetségesen, mint a Gálvölgyi show-ban.
8/10
Haversrac 2011 jún. 14. - 14:22:19 8/10
és ismét leadják ááá Dudley Moore zseniális színész volt kár h meghalnak az aranytehetségek:S
8/10
Haversrac 2011 jún. 11. - 22:15:44 8/10 Előzmény Redfield
ez a legjobb testcserés film. Talán még a Judge Reinhold féle volt ehhez hasonló módon jól sikerült, de az összes modern változat már nem olyan jó...
Redfield 2007 dec. 31. - 19:34:56
A film maga a már ezerszer elõvett formulán alapszik: két lélek testet cserél, ezúttal apával és fiúval a képben. Minden feldolgozásban van persze legalább 1-2 poén, ami dob azon, hogy szakálla van az egésznek, ahogy ebben is akadnak vicces dolgok. Az alakítások nem mind emlékezetesek, de (és ebben sokan nem értenek egyet velem) Dudley Moore itt is zseniálisan küldi. Maximálisan hozza a tinédzserfiút az orvos testében, a grimaszai miatt is megéri megnézni. Gálvölgyi János szinkronhangja pedig roppant szokatlan, és ezért néhol kicsit idegesítõ, néhol viszont dob rajta.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu