Apu boldogsága

Bakancslistához adom
Daddy's Little Girls
amerikai romantikus dráma, 95 perc, 2007

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

Az egyedülálló autószerelő, Monty szerény körülmények között él és imádja három lányát. Amikor a bíróság drogdíler ex-feleségének ítéli a gyerekeket, Monty kétségbeesett küzdelembe kezd, hogy visszakapja őket.
Egy gyönyörű, okos és nagypályás, ám magányos ügyvédnő, Julia áll mellé segítségül, akit egy alkalmi sofőrmunka során ismer meg. Bár a két ember különbözőbb nem is lehetne, mégis vonzódni kezdenek egymáshoz, s hamarosan úgy érzik, lehet, hogy megtalálták egymásban az igazit. Hogy ez bebizonyosodjon, a párnak össze kell hangolnia a két különböző világot, melyben élnek, és meg kell küzdeniük azokkal, akik el akarják szakítani az apát lányaitól.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Tibag05 2014 jan. 15. - 15:54:10 Előzmény G.Joe
.."a feketék is ugyan olyan emberek, mint az összes többi. Köztük is vannak mély érzelmekre képes, jóravaló, dolgos polgárok.."
NA VÉGRE! Én mindig is ezt mondtam!
1/10
Rahar 2011 nov. 25. - 09:50:34 1/10
Nekem nem tetszik a film, az alaptörténet nem egyedi, a cselekményvezetés nagyon sok helyen kiszámítható és sablonos, a befejezés tipikus. Több olyan rész is van a filmben ami valótlan.
***SPOILER***
Ha egy gyereknél az iskolában füves cigarettát találnak és az közli, hogy a mostohaapjától kapta, akkor számomra hihetetlen, hogy nem csinálnak semmit. Bizonyíték és tanú is van, ezek után minimum, hogy a gyerekeket el kell venni az ilyen szülõktõl, eljárás indul, erre mi történik a filmben, semmi. Szerintem ez valótlan.
***SPOILER VÉGE***
1/10
Kumpirka 2010 okt. 16. - 17:17:32 1/10 Előzmény G.Joe
Ez a többek által jónak tartott film 3,8-at kapott a 10-bõl IMDB-n közel 4000 mozinézõ szavazata alapján.

Akinek ez jó film, annak milyen lehet a rossz?
G.Joe 2010 júl. 24. - 09:11:24 Előzmény Wilde
Egy jó kis feka film... Láthatod. hogy a feketék is ugyan olyan emberek, mint az összes többi. Köztük is vannak mély érzelmekre képes, jóravaló, dolgos polgárok (a többségük ilyen), akik képesek összefogni a környéket rettegésben tartó drogdíler banda ellen.
A három kislány pedig nagyon cuki benne - igazán jól játsszák a szerepüket.
Wilde 2010 febr. 06. - 15:51:10
Szerintem elég sablonos a történet egy egyszeri alkalomra!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu