Apu kém

Bakancslistához adom
Anacleto: Agente secreto
16 éven aluliak számára nem ajánlott spanyol akció-vígjáték, 87 perc, 2015

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Adolfo, a harmincas éveiben járó biztonsági őr nehéz időszakon megy keresztül. Nem elég, hogy élete szerelme elhagyta őt egy másik fiúért, de még egy veszélyes bűnöző, Vazquez is rvadászik rá.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
almond01 2020 szept. 14. - 01:00:26 6/10
Egyetértek InteriorLulu-val. Szerintem le van pontozva a film. Lehet rajta nevetni, egy abszolút jónak mondható vígjáték. Több hónapja láttam így hatost adtam rá, de lehet megérdemelne egy hetest is, mert tényleg igényesen elkészített alkotás.
7/10
InteriorLulu 2020 ápr. 18. - 13:39:35 7/10
Anacleto, a titkosügynök

A harmincas Adolfóra mostanában rájár a rúd. Nem elég, hogy barátnője szakítani akar az unalmas, és nem igazán ambíciózus biztonsági őrrel, de még Vázquez, egy veszélyes gengszter célpontjává is válik, aki épp megszökött a sittről. Arra is most kell rájönnie, hogy rég látott apja valójában kettős identitással bír: nem húskészítmények előállításával foglalkozó farmer, ahogy Adolfo egész életében hitte, hanem egy mostanában kissé lestrapált, Anacleto nevű titkosügynök, aki harminc évvel ezelőtt börtönbe juttatta Vázquezt. A komfortzónája elhagyására kényszerülő Adolfo kénytelen együttműködni a tőle rég elhidegült apjával, hogy túlélje a bosszúszomjas Vazquez és emberei támadását, valamint hogy az üldözések és lövöldözések közepette megpróbálja visszaszerezni barátnőjét.

Elég igényesen elkészített, sokhelyütt elég viccesre sikeredett akció-vígjáték. Nagyon sokat nem kell várni tőle, van benne pár klisé és logikátlanság is, de nem túl zavaróan. Műfajában így is kicsit átlag feletti.