Aranyhaj: A sorozat

Bakancslistához adom
Tangled: The Series
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai animációs sorozat, 21 perc, 2017

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

A sorozat története az Aranyhaj és a nagy gubanc című népszerű film és az Aranyhaj - Örökkön örökké című rövidfilm eseményei között játszódik. Aranyhaj közelebb kerül a szüleihez és királysága lakóihoz. Féktelen személyiségének és a világ dolgai iránt tanúsított természetes kíváncsiságának köszönhetően rájön, hogy még rengeteg dolgot kell megtanulnia, mielőtt királyi sorsát elfogadja. Ezért merészen elhalasztja a koronázását, és helyette kalandozni indul a király megdöbbenésére, akinek - miután kimaradt Aranyhaj gyerekkorából - el kell fogadnia, hogy a lánya már egy független fiatal nő.

Amikor a hosszú, szőke haja hirtelen újra megnő, Aranyhajnak el kell fogadnia a varázserejét, és mindazt, ami ezzel az erővel jár. Többen is elkísérik az útján, például a már jól ismert Eugén, Pascal (a hűséges kaméleon), Maximus (a kötelességtudó ló), és egy új szereplő is, Cassandra, a harcias udvarhölgy, aki Aranyhaj bizalmasává válik.
FEA2 FEA2

Évadok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
pfoxy 2018 jún. 29. - 17:29:08
Nem lehetne normális és érthető számozással jelezni az egymást követő részeket? Mi a sima számozás? Mit jelent a I/x és a II/x?? Érthető lenne ha lenne a római számmal jelzett sorozat is, de nincs..... A gyerekeknek nem lehet így értelmesen felvenni...., de megnézni sem.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu