Aranykártyások

Bakancslistához adom
Goldplated
angol filmsorozat, 2006

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Az észak-angliai Cheshire festői vidékén a fentiek helyett sokkal valószínűbb, hogy inkább magánklubok előtt parkoló Ferrarikat, házassági szerződésekre specializálódott ügyvédi irodákat, ebédidőben is elvégezhető műtéteket kínáló plasztikai sebészeteket, és milliomos férjekre vadászó, botsáska alkatú Newcastle-i modelleket fog látni. Ez itt a Cheshire Társaság világa.
Az új uralkodói osztály egy exluzív klub, saját szabályrendszerrel - a bekerüléshez mindössze vagyon kell, vagy legalább annak a látszata.
John White és felesége, Beth keményen megdolgoztak azért, hogy saját építőipari cégük által feljebb küzdjék magukat a munkásosztályból. A veteránszövetség segélyeit Country Club-tagságra cserélték, manchesteri sorházukat pedig egy nyolcszobás palotára a Cheshire-háromszögben. Az elsőszülött fiú, Darren a családi cégben az apja jobbkeze. Felesége egy helyi golfbajnok lánya, a társadalmi ranglétrán sikerrel felfelé kapaszkodó Teresa; közös gyermekük Charlotte. John és Beth másik két gyereke, Justin és Lauren a huszas éveikben járnak, és még egyetlen napot sem dolgoztak életükben.
Cassidy felbukkanása villámcsapásként hatott. John korábban megcsalta vele a feleségét, de különösebben nem foglalkoztatta a gyönyörű, fiatal szőkeség. Egész addig, míg a lány be nem jelentette, hogy az ő gyerekével terhes. Felelőtlenségből fakadó baleset, vagy előre eltervelt, pénzszerző kelepce következménye? Mindenesetre John mindenkit meglep azzal a döntésével, hogy Cassidy mellé áll. Nem, ennek köze sincs a kapuzárási pánikhoz: John és Beth már úgyis szétválóban vannak, épp zajlik a perük?
Vajon mi mindent kavar fel John hűtlensége Cheshire életének csillámporos állóvizében?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu