Armaguedon

Bakancslistához adom
francia-olasz krimi, thriller, 95 perc, 1977

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Sokévi nélkülözés után Carrier, egy egyszerű karbantartómunkás rengeteg pénzt örököl bátyja balesete következtében. Immár gazdagon úgy dönt, itt az ideje, hogy bármi áron is, fölhívja magára a figyelmet. Rögeszméje lassan elhatalmasodik rajta, gyilkos támadásaival félelemben tartja a rendőrséget, a kormányt, és "armageddonnal", totális pusztulással fenyegeti az országot. A veszélyes pszichopatával szemben a rendőrség tehetetlennek bizonyul. Egyedül doktor Ambrose, a megkeseredett pszichiáter férkőzhet az őrült férfi közelébe. Carrier egy teltházas színházi előadás nézőit szándékozik éppen ördögi kegyetlenséggel lemészárolni, amikor Ambrose közbelép...

Stáblista:

Szereplők

Dr. Michel Ambrose
Louis Carrier
Albert, dit 'Einstein'

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
edem10 2021 jan. 04. - 17:20:17
Ellenőriztem a filmet a Magyar szinkron adatbázisban. (ISZDB.HU) Magyar szinkron soha nem készült. Jó eséllyel ezt a filmet még felirattal sem adták le kis hazánkban. Letöltöttem 3 helyről a filmet, de mindhárom ugyanaz az orosz hangalámondásos szörnyű, élvezhetetlen forma. Mivel szinkronos nincs, és eredeti nyelven nem nagyon lehet letölteni, a megoldást inkább abban látom, hogy valaki beszerez egy francia nyelvű DVD-t , csinál 1 rippet, aztán felrakja egy torrentoldalra ahol vki. készít hozzá feliratot.
Pedig jó film lehet. (Lesz.)
Attila1977 2018 febr. 28. - 13:02:30
Sziasztok.

Valakinek megvan ez a film szinkronosan, vagy magyar felirattal? Szeretném beszerezni DVD-n, vagy akinek le van töltve valahogy elküldené?
reisza2@gmail.com

Köszi,
Attila
8/10
Ayrton Corvus 2010 febr. 22. - 07:48:20 8/10
Furcsa, hogy egy ilyen kaliberû Delon filmet nem adnak ki dvd-n, de az is érdekes, hogy a tv-k se adják. Gondolom nem fér bele a közszolgálatai és kereskedelmi tv-k érték rendszerébe, ha egyáltalán van nekik olyan, mármint értékrendszerük.
Az ilyen szerepekbe szeretem Delont, nagyon hitelesen alakít. A néhai Jean Yanne remekül formálta meg Carrier karakterét. Elgondolkodtató, hogy mennyi õrült, de inkább úgy fogalmaznák beteg ember rohangál a mai napig közöttünk. Errõl a környezete, de talán mi is tehetünk, hogy egy ember, fenyegetõ armageddonnal hívja fel magára a figyelmet.
Leticia 2008 máj. 28. - 14:13:08
Ezt a Delon filmet még nem láttam,
Nincs meg valakinek DVD-n, vagy VHS-en? zívesen megvenném.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu