Asszisztensek

Bakancslistához adom
The Assistants
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjátéksorozat, 2008

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Ki ne akarná az egyik hollywoodi filmgyár nagyhatalmú stúdiófőnöke mellett elsajátítani a produceri munka alapjait, olyan kapcsolatokra szert tenni, amellyel később sikerrel alapozhatja meg saját karrierjét? A csinos és forgatókönyvírói babérokra is törő Gilliannek minden vágya ez, és bármire hajlandó is, hogy a Nyuszkó Muszkó Pictures nagyhatalmú, kissé excentrikus főnökének egyik asszisztensi csapatába kerülhessen. Az oda vezető út azonban nem virágokkal van beszórva, így Gillian minden furfangját kénytelen bevetni, hogy felhívja magára a figyelmet és felvételt nyerjen abba a stúdióba, ahol a kissé ügyefogyott Nate, a kreatívan semmit sem csináló Danny, és a kiállhatatlan Rigby társaságában kell a stúdiófőnök, Zack del Toro minden kívánságát teljesítenie.
A 2009-ben készült amerikai vígjátéksorozat - azon túl, hogy görbe tükröt állít a Hollywoodi álomgyár elé - remek szórakozást is nyújt a négy szeretnivalóan csetlő botló hősei kalandjain keresztül.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Danny Newell
Rigby Hastings
Gillian Hughes
Zach Del Toro
Shane Baker

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
jeffero 2011 márc. 28. - 21:13:17 Előzmény jeffero
Még mindig keresem az Asszisztensek sorozat 1. részét.

A többi részt sikerült felvennem, így cserébe el tudom küldeni mindet, vagy amelyik kell. Keressen fel privátban, akinek esetleg meglenne az 1. rész, vagy tud olyan kontaktot vagy oldalt, ahol utána lehet nézni.

Azért reménykedem az újra leadásban is, írtam emailt az MTV-nek, de még nem válaszoltak.
jeffero 2011 márc. 04. - 19:33:22 Előzmény jeffero
Hát teljesen kiment a fejembõl, mert épp valami közbejött. Azért jó lenne, ha az M2 ismétléssel adná, mert így nem sok értelme van. Beraknak délutánra egy új sorozatot, aztán nézze aki éppen elkapja. Beprogramozni sem tudtam, mert filmekre volt programozva a felvevõ.

Remélem azért valaki felvette, vagy majd pár hónap múlva leadják újból, ha nem az M2-n, akkor az M1-en.

Valaki esetleg látta? Vélemény róla? Mert a pontszám nagyon alacsony.
jeffero 2011 márc. 04. - 03:35:21 Előzmény pavosa
Brittney Irvin a neve. Miatta most én is gondolkozom ezen a sorozaton, hogy nézni kellene, mert szerintem nagyon aranyos, és tetszett két Hallmark filmben, a Mit ér a nõ, ha 50? c. 2007-esben mint filmstúdiós asszisztens és egyben igazi szõke nõ, és a Jack c. 2003-as filmben fiatalabban, mint tini lány, a fõszereplõ Jack srác iskolatársát és egyben barátnõjét alakította.

Ezenkívül idén láttam még a Movies24-en A szerdai nõ c. 2000-es filmben, abban a fõszereplõ írónõ (Meredith Baxter) kislányát játszotta.
10/10
pavosa 2010 nov. 27. - 20:57:50 10/10
Szuper a szõke csaj!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu