Atlantisz gyermekei

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

A Fővárosi Nagycirkusz Atlantisz gyermekei című előadás igazi kuriózum a magyar cirkuszművészet történetében. A Magyarországon még soha nem látott különleges technikának köszönhetően igazi, egyedülálló vízi cirkuszi show. Az ismerős porond hol fényjátékos szökőkúttá, hol csendes tóvá, hol háborgó tengerré változik át - így egészítve ki a fellépő művészek csodálatos produkcióit. Mindez pedig egy olyan látványos és varázslatos világgá áll össze, melynek képei és jelenetei elkísérnek minket életünk végéig.
A Fővárosi Nagycirkusz előadása egyszerre bűvöli el a nézőt az artisták miniésszel alig-alig felfogható mutatványaival és egyszerre teszi fel azokat a kérdéseket, melyek egészen kora gyermekkorunktól kezdve felnőtt életünkön át öregségünkig és halálunkig foglalkoztatnak minket - vagy választ találunk rájuk vagy sem.
Mi az ember életének értelme? Hogy lesz valakiből az, akivé lesz? Hogy találja meg az ember a sorsát? Hogy találja meg élete párját? Hogy találja meg a harmóniát és egyensúlyt az őselemek, a tűz és víz között? Mi a célja és mit hagy örökül az élet körforgásában?

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?