A.T.O.M.

Bakancslistához adom
A.T.O.M.: Alpha Teens on Machines
francia animációs sorozat, 24 perc, 2005

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Az A.T.O.M. - Alpha Teens on Machines öt lázadó tinédzser - Axel, Hawk, King, Shark és Lioness- történetét meséli el, akiket a iparmágnás Mr. Lee bérelt fel arra, hogy jól képzett és belevaló tesztpilótákként próbálják ki és hozzák ki a maximumot a járműveik prototípusaiból. Axel és csapata az új szerepüknek köszönhetően egy szupercsapattá is válnak, hogy legyőzzék a látszólag legyőzhetetlen gazembereket, kiket közismerten Alexander Pain irányít.
Az akciódús sorozat elején rögtön fény derül a gonosz bűnöző Mr. Pain szándékára, aki egy tömeges járványt akar kirobbantani, hogy kiiktassa Axel-t. Amikor Axel barátaival keresztezi a bűnöző lángelme útját, a múlt és a jövő találkozik. Axel elhatározza, hogy kideríti az igazságot, hogy Mr. Pain-nek milyen szerepe volt apja eltűnésében, de eközben a bűnöző bosszút forral.
Az A.T.O.M. csapat kalandjai Landmark City forgalmas utcáin, a high-tech jövőben játszódnak. Hőseink csúcssebességre kapcsolása közben figyelemmel kísérhetjük barátságuk létrejöttét is.

Stáblista:

Szereplők

Park Ranger/Butler/Hybridon hangja
Alexander Paine hangja
Albert 'Flesh' hangja
Dr. Rachelle Logan/Girl hangja
Mr. Lee/Spydah hangja

Hozzászólások

Szerinted?
Aya13 2007 dec. 26. - 17:19:55
Na igen és még én nézek erõszakos japán rajzfilmeket.Hát nem tudom ebben mit lehet szeretni!Az animéknek legalább történetük is van ennek meg semmi.Csak van pár tini akik összeállnk és szétverik a rosszfiúkat.Ha valaki ilyenen nõ fel akkor abból csak bûnözõ lehet!!!