Au Pair 2.

Bakancslistához adom
Au Pair II
amerikai-francia romantikus vígjáték , 97 perc, 2001

Értékelés:

32 szavazatból
Szerinted?

Néha a szerelemhez kell egy apró lökés. Egy apa és gyermekeinek volt dadája egyesülést tervez vállalata és egy európai konglomerátum között.

Stáblista:

Szereplők

Oliver Caldwell
Jenny Morgan
Alex Caldwell
Kate Caldwell
Cassandra Hausen

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
kisokos25 2011 ápr. 10. - 20:18:54 10/10
Valaki tud mondani 1 helyet ahonnan letudnám tölteni ezt a jó kis filmet???
10/10
jeffero 2010 aug. 10. - 14:10:09 10/10
Írtam egy kis ismertetõt hozzá, ha már a port.hu nem írt vagy nem szerzett valahonnan. Azért jelzem a spoiler-t, mert valamennyire részletes.

***SPOILER***
Oliver Caldwell éppen a multinacionális vállalatát, a CCI-t készül egyesíteni a szintén nagymultú és családi tulajdonú céggel, a TekHausen-nel. Az ezt bejelentõ látványos fogadáson azonban a riportereket nem a cégek közös tervei, hanem bébiszitterbõl 1 év alatt fontos üzleti szerepbe került Jenny Morgan érdekli, akit immár szoros érzelmi szálak fûznek Oliverhez. Az esküvõ mondhatni a küszöbön áll, de az üzletember apuka kénytelen otthagyni kedvesét amíg külföldre utazik, hogy a közelgõ céges fúzió kapcsán tárgyaljon befektetõkkel és politikusokkal. A gyerekek, Kate és Alex azonban ezt nem nézik jó szemmel, és megpróbálják összehozni a szerelmeseket, ügyükhöz új segítõt kapnak Hausenék unokahúga, az igen vonzó francia lány, Brigitte személyében.
A TekHausen cég résztulajdonosai, Cassandra és Michael Hausen nem lelkesednek a Caldwell románc láttán, és minden eszközzel, különösen egy lesifotós paparazzi segítségével megpróbálják lejáratni Jennyt és éket verni a szerelmesek közé, hogy ezáltal meghiúsuljon az üzlet, és így apjuk cége a családban maradhasson. Ennek elsõ lépéseként Cassandra ráveszi Jennyt, hogy változtassa meg eredeti elképzelését, miszerint csendes családi körben, nyugodtan tartaná meg az esküvõt, és inkább legyen az fényûzõ, több mint 100 vendéggel.
Amikor a dolgok elszabadulnak, Oliver nehéz próba elé kerül, át kell gondolnia mennyire fontosak neki a gyerekek és Jenny, és hogy megéri-e a céges fúzióval hamarosan megszavazásra kerülõ vezérigazgatói poszt és az ezzel járó felelõsség, amivel valószínûleg csak folytatná az évek óta megszokott életvitelt.
***SPOILER VÉGE***
1/10
livikex 2010 ápr. 11. - 12:03:16 1/10 Előzmény nyaszi
ez egy nagyon sz@r film szerintem
tragédia, szörnyûség
nyaszi 2009 júl. 19. - 22:21:26
Szerintem nagyon jó film!:)