Autogram

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 360. rész, 25 perc

Értékelés:

49 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: Autogram - az RTL Klub autósmagazinja, amely hétről hétre beszámol az autósvilág újdonságairól, új modelljeiről, technikai fejlődéséről.

Autogram - nem csak azoknak, akik benzingőzben vagy a szerelőaknában nőttek fel, hanem azoknak is, akiknek fontos és mindennapi eszközként szolgál a négy kerék.
A magazin sportrovatában Czollner Gyula friss hírekkel jelentkezik a hazai és külföldi autós sportesemények világából, a szervizrovatában pedig az autók megfelelő karbantartásához kapunk szakértői tanácsokat.
Hogy mindenki könnyen kiigazodjon az autók világában - Autogram - minden héten az RTL Klub műsorán.

Az Autogram műsorvezetője: Nagy Sándor a nézők szemével teszteli a járműveket, míg az autósmagazin szakértője: Borsi Gergő.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
nick2005 2022 jún. 04. - 10:37:23 Előzmény Kit Fisto
Most már pár hónap eltelt, de ha egyre gondolunk, akkor az a Piaggio tesztje volt. Annak van kék logógja. Egy olasz városi kisteherautó. A lényeg, hogy ez a teherautó a szűk olasz városi utcákba is beférjen, ezért kicsi a hely belül (is).
A műsor amúgy nekem tetszik, az autós műsorok közül a kedvencem. A koncepció az, hogy Nagy Sanyi a műsorvezető képviseli a laikus érdeklődőt, és Borsi Gergely pedig szakértőként tesztel, válaszol, ő pedig nyilvánvalóan - már csak hosszú versenyzői pályafutásáéból következően is - valamennyiünknél jobban ért az autókhoz.
Kit Fisto 2022 márc. 26. - 12:38:23
A mai részt nem láttam, csak a végét. Egy teherautóval mentek, és a Nagy mutatta, hogy az anyósülésen ülve a lábhely gyakorlatilag egy kis lyuk. Ha betette a két lábát, azoktól jobbra-balra volt még 5-5 cm. Hát ilyet még nem láttam, pedig ültem már Fiat 500-ban is anyósülésen, és az meglepően kényelmes volt, "nagyobb", mint kívülről látszott. De ez teherautó, és nincs elől lábtér?!
Nagyon szeretném tudni, milyen autó volt ez, de sajnos onnantól már nem derült ki. A kormányon lévő logót nem ismertem fel. A régebbi Dacia logóra hasonlított, amikor még egy sötétkék pajzs volt, benne a Dacia-val. De kb. 2003 óta más van, inkább fémes kinézetű a logó. Persze hiába próbáltam utánajárni a neten, sehol sem írják le, mi van a 203. részben és nem is ismétlik.
Blindmouse 2021 ápr. 12. - 14:08:22 Előzmény Tiberio
Igen, Hamsternek gúnyolták sokan, mert akkora mint egy hörcsög. :D
1/10
offtopic
Tiberio 2021 ápr. 08. - 22:06:49 1/10
Bizony, nagy kedvenc, ő vitte hátán a Top Gear-t. Aztán a BBC megsértődött, és odadobta amatőröknek a világ száz országában vetített műsort. Több, mint hiba, bűn volt: súlyos emberi és szakmai bűn.
1/10
offtopic
Tiberio 2021 ápr. 08. - 22:05:21 1/10 Előzmény Blindmouse
Mármint Hammond? James és Richard is kellettek a mutatványhoz, ahogy a bűvésznek is mindig van legalább egy asszisztense.
Blindmouse 2021 ápr. 07. - 11:28:56 Előzmény Tiberio
Mondjuk Clarkson önmagában azért messze nem volt annyira sikeres, mint May-el, és Hamsterrel együtt trióban. Én bírom a figurát, de ezek hárman együtt amit leműveltek az zseniális és utánozhatatlan. :)
1/10
Tiberio 2021 ápr. 06. - 21:13:53 1/10 Előzmény Quinn Mallory
Nem terem minden bokorban egy Jeremy Clarkson: a briteknek is csak egy volt belőle, és eldobták. Clarkson nem csak egy autós műsor vezetője volt, hanem egy jelentős tévés személyiség, egyszerre öntörvényűen karakteres és egyszerre jellegzetesen angol. Általában véve, utánozni jelentéktelen figurákkal egy legendás műsort, melynek ő volt az arca: arcátlanság.
1/10
Tiberio 2021 ápr. 05. - 21:37:45 1/10 Előzmény Kit Fisto
Igen, így van. A Totalcar összehasonlíthatatlanul civilizáltabb műsor volt, mert műveltebb, kulturáltabb emberek vezették.
Kit Fisto 2017 máj. 06. - 06:39:58
Élen járunk a bûn rossz autós magazinmûsorok gyártásában. Különben minek ide két mûsorvezetõ? Mindegyikben kettõ van. Mint a rendõrök, hátha együtt több esélyük van? :D Nálunk jó autósmûsor..? Talán még a Totalcar korai részei, amikor még nem kezdtek el \"tesztelni\" traktorokat meg harci jármûveket jobb anyag hiányában.
Quinn Mallory 2016 okt. 08. - 12:18:35
A mai adásban kiderült, hogy Nagy Sanyi nem hogy mûsort, de autót sem tud vezetni. Ja és a kezeit meg akkor kellett volna szilánkosra törni, mikor a Volga motorháztetõjére rátehénkedett velük. Ebben az emberben semmit tisztelet nincs az autók iránt.
A TopGear majmolása meg übergáz, ráadásul ilyen formában teljesen értelmetlen. Komolyan azt kéne néznem a mûsor harmadában, hogy egy noname kajakos egy ratyi KIÁval szlalomozik a bóják között egy tanpályán?
Szar ez az egész úgy, ahogy van.
Quinn Mallory 2016 szept. 24. - 12:04:41
Egyetértek azokkal, akik Nagy Sanyit fikázzák. Fingja sincs az autókról, és ez teljesen szembetûnõ.
remete66 2016 júl. 24. - 17:45:46
Szerintem Nagy Sanyi egy remek mitfahrere a müsornak, szakértõnek ott a Borsi, ketten jól kiegészítik egymást, ami által élvezhetö kerek az adás ! Go Sanyi !!
naagabp 2016 máj. 14. - 10:35:21 Előzmény ceia
A Nagy Sándor engem is irritál. De nagyon! Az egy dolog, hogy fingja sincs az autókhoz, de a mai napig az egy kézzel való vezetése - amikor nem is tud - az alázatosság teljes hiánya az autókkal szemben, az állandó kritizálása, ami nem pozitív, hanem fintorgós szinte mindig.....gusztustalan. Forgassa csak a sz*ros régi toyota celica-jat, na az való neki. Tipikusan ilyen menõzõs, semmirekellõ hülyegyerek és állandóan elõveszik....de, hogy miért? Kicsi az ország.
1/10
ceia 2016 márc. 26. - 12:36:26 1/10
Ez a Nagy Sándor már ki tudja, hányadik autós magazinban van, holott teljesen hülye hozzá. Hiteltelen, irritáló alak. Még a hangja is szörnyen zavaró. Nekem eddig egyetlen autós magazin mûsorvezetõ teszett, Répa Kata. Esetleg még a Bazsó Gábor. Az összes többi egy médiabohóc.