Az 5. íz

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar filmdráma, 78 perc, 2014

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

A városi elitgimnázium az Október 6-i ünnepi műsorra készül, ahol a suli bandája, a Mocsok Csillag is fellép. Az együttes a helyi tehetségkutató versenyen is indul, a srácok áhítozzák a sikert. A zenekar menedzsere Böbe, az osztálytársnőjük, aki mindenben segíti a fiúkat. Fellépési lehetőséget szerez nekik, bízik bennük. Közben óvodáskori barátjával, Tamással egyre bonyolódik amúgy sem egyszerű érzelmi életük. És ha ez nem volna még elég, feltűnik Böbe régi ellenlábasa, Jessica is?
Kamaszokról kamaszoknak készült film, egy középiskolás fiatal mindennapi problémáit, örömeit mutatja be. Huszárik Zoltán pályázat.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
jomahart 2015 márc. 15. - 19:16:48 10/10
Annak ellenére, hogy baromira nem szeretem a magyar filmeket úgy általában, ezt nagyon szívesen néztem, sõt másodszor is nagy élvezettel.
2/10
adamnagysweetmovie 2014 máj. 08. - 13:31:33 2/10 Előzmény olahmiki1959
Biztos a Patkánypörkölt c. deathmetál számra gondolsz, nem arra a lírai zsebkendõcsalogatóra.
1/10
sioux 2014 máj. 03. - 18:32:35 1/10 Előzmény adamnagysweetmovie
Az a "nagybajszú csávó" Dánielfy Zsolt, abszolút középszerû színész, aki fidesz vonalon nyomulva jellegzetes helyi uram-bátyám karriert futott be, pl. nemcsak városi képviselõ, hanem kibulizta magának az ifjúsági néplélekrõl semmit sem tudó csinovnyikok tervezte skatulyából kihúzott (volt iskola) ifjúsági ház büféjének tulajdonosa/bérlõje jogát is. Az egész olyan pitiáner... Mit várunk egy filmtõl, amelynek rendezõje a beszélni is csak monotonon motyogni tudó debreceni önkormányzati tv igazgatója?
olahmiki1959 2014 máj. 03. - 05:05:06
Hát, - tudom, háttal nem kezdünk mondatot, pontosan ezért ülök szemben a számítógéppel, aztán ez néha segít, néha nem - úgy látszik, nem könnyû feladat fiatalokról szóló filmet csinálni, fiataloknak...
Szétesõ történet, (hogy ez miért törvényszerû a mai magyar filmeknél, fogalmam sincs), teljesen életszerûtlen, csikorgó, álvagány párbeszédek, (egy jó dramaturg nagyon elkelt volna), hihetetlenül gyenge képességû színészek, (ha õk a jövõ színésznemzedéke, akkor itt nagyon nagy bajok vannak), a kongó, gyenge hangminõség, és a beszédet elnyomó, erõs háttérzaj az élvezhetetlenség határát súrolta, (a hangmérnököt 10 év gályarabságra ítélném, baromi szerencséje van, hogy ez a büntetési forma már nem létezik), egyedül talán az operatõr munkáját lehet dicsérni, aki szép, hangulatos, õszi felvételeket készített, bár ez a tény sem volt képes a sírból visszahozni ezt az amatõrfilmes alkotási színvonalat se nagyon megütõ, abszolút feleslegesen elkészített vacakot.
Hogy mi volt ezzel a "filmmel" (nem véletlenül használtam idézõjelet) az alkotók célja, nem nagyon derült ki - "Ne drogozzatok, gyerekek, mert az nem szép dolog, de nem ám!" - talán valami ilyesmi lehetett.
Ja, majd' elfelejtettem.
A gitáros srác által játszott és énekelt szám jó volt, az akkordok is stimmeltek, a többi zene egy hajítófát nem ért.
2/10
adamnagysweetmovie 2014 máj. 02. - 21:18:22 2/10
A drog rossz.
Metál helyett népzene.
Félreértés helyett szerelem.

A filmbeli nagybajszos csávó nyitotta meg a nagyerdei stadiont, 3 fõpappal:D
Mondjuk Lukács Laca jobb lett volna, hamár Loki és metál.
2/10
adamnagysweetmovie 2014 máj. 01. - 15:39:31 2/10
" Huszárik Zoltán pályázat."
Különösen illik egy 78 perces kamaszokról szóló tévéfilmre:DD
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu