Az alkusz nem alkuszik

Bakancslistához adom
Out on a Limb
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjáték, 76 perc, 1992

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Bill Campbell manhattani tőzsdeügynök épp egy nagy jelentőségű tárgyalásra indul, amikor segélykérő hívást kap a húgától. A lány szerint mostohaapjuk meg akarja ölni. Bill útközben megáll Buzzsaw-ban, hogy megnyugtassa testvérét. Alighogy kiszáll az autójából, egy vöröshajú nő kirabolja. Bill ott áll a kocsija, a nadrágja, a tárcája és a telefonszámai nélkül. S ha huszonnégy órán belül nem leli meg a múlhatatlanul fontos noteszét, egy százmillió dolláros üzlet megy füstbe. Bill akcióba lendül, mert ha pénzről van szó, az alkusz nem alkuszik.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
technokrata 2012 febr. 09. - 18:06:47 6/10
A film nem egy nagy durranás, de azért egyszer meg lehet nézni.
buncow 2011 aug. 14. - 15:00:42
mellesleg John C. Reilly-ról az a kép nem az Alkusz nem alkuszikból van és talán Jeffry Jones-ról és Matthew Broderick-rõl az egyik kép sem, kicsit odafigyelhetnének akik feltöltik ezeket a képeket...
buncow 2011 aug. 14. - 14:57:52
Jó kis film, még régen VHS-en vette meg anyám a zsibin, feketén, a Jurassic Parkkal volt egy kazettán:D Csak ajánlani tudom, érdekes sztori, nem a szokásos történetvezetés, és vannak benne jó poénok, meg jó szereplõk:)
offtopic
jeffero 2010 aug. 23. - 16:14:15 Előzmény eroberter
Na, a 2010-es ismétlésben tutira rátették a 12-es karikát.
Egyébként emlékeim szerint pár évvel ezelõtt más filmek kora délutáni vetítéseinél is elõfordult ilyen korhatárjelzés lefelejtés, mint pl. a Lelkük rajta c. filmnél. Aki ilyenkor elkapta felvételre a filmet, örülhetett neki, az biztos.
eroberter 2006 nov. 30. - 13:25:36
Biztos, hogy ez korhatár nélkül megtekinthetõ? Nem mintha annyira hiányolnám azt a takonyszínû 12-es karikát és annyira hülyének nézném a 12 éven aluliakat, de azért ez túlzás! Az ORTT nem fogja ezért kibelezni a TV2-t?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu