Az apa

Bakancslistához adom
Bashtata / The Father
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott bolgár-görög filmdráma, vígjáték, 87 perc, 2019

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Egy nappal a felesége, Valentina temetését követően a gyászoló férje, Vassil és a fia, Pavel rájön, hogy az asszony folyamatosan próbálja hívni a szomszédot telefonon. A természetfeletti dolgokban járatlan Vassil elhatározza, hogy a híres médiumtól kér magyarázatot a történtekre. Az öreg arra kényszeríti az elidegenedett fiát, Pavelt, hogy tartson vele. A különös utazás arra készteti őket, hogy szembenézzenek a lelküket mardosó bűntudattal, és újra rendezzék kettejük kapcsolatát.
Forgalmazó: HBO

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
sexykex 2022 márc. 18. - 15:14:08 7/10
Nem volt eddig módom elmélyedni a bolgár filmművészetben és most is az HBO vert át, mert én a 2020-as angol fathert szerettem volna megnézni. De, végül is nem bántam meg, hogy nem menekültem el már a temetési szertartásról. Ez a bolgár apa is jól hozta a dilinós, szeretlek is meg nem is figurát, ami a legtöbb apuka sajátja. Igaz, hogy én ott hagytam volna a meteoritok mellett, ami érthető, hiszen én is inkább vagyok apuka, mint fiú.
5/10
itsme1 2021 jan. 14. - 16:33:11 5/10
Vajon tanítják a Filmművészetin, hogy ne legyen normális vége egy történetnek? Egy ideje csupa ilyet fogok ki.