Az ápolónő

Bakancslistához adom
L' Infermiera
16 éven aluliak számára nem ajánlott olasz vígjáték, 100 perc, 1975

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

A gazdag Leonida Bottacin már régóta egyedül él, és az örökösök hiába várnak a halálára. Amikor végre szívpanaszai támadnak, elérkezettnek látják az időt, hogy egy ápolónő segítségével kissé siettessék az eseményeket. Arra azonban nem számítanak, hogy a csinos Anna beleszeret az ápoltjába...

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Lyanos1 2019 dec. 03. - 20:34:49 Előzmény stupek2
Nagy igazságod van!
Ha ez a film nem tiltott gyümölcs, akkor sokat veszít a varázsából. Van benne erotika meg meztelenkedés, ami akkor még ritkaság volt (vagy sem, elvégre szintén a '70-es években készültek a magyar Rajnai András televíziós meséi, amikben éppenséggel lehetett fedetlen kebleket is látni).
A történet is elég egyszerű, nagyjából az, amit az ismertető is leír: abban a klasszikus alaphelyzetben vagyunk, amelyben az örökösök várják az örökhagyó halálát. Hogy ne csak várakozzanak, hanem mégis valami történjen, itt-ott felbukkan egy cici, popsi vagy egy humoros poén, például Giovanni megkóstolja Benito borát. Összeségében egyszer nézhető film, könnyű kikapcsolódásnak jó.
7/10
stupek2 2015 aug. 10. - 10:36:47 7/10
70-es évek beli olasz vígjáték. Ursula Andress a garancia az erotikus feltöltõdésre. Akkor azt mondtam volna "mindent látni", retro kivitelben. Nem szexfilm, de nagyon erotikus tartalma van. A hetvenes években 10 pontot adtam volna neki, fõleg, hogy nálunk a szocializmusban ilyet nem lehetett nézni. Most amikor mindent szabad, csak 7 pontot adok.