Az azték pap átka

Bakancslistához adom
A Talent for Loving
amerikai western, 101 perc, 1969

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Pókerjátékban nyert birtokának növelésére Patten őrnagy a jómódú don José Vicuna lányát, Mariát veszi feleségül. A Vicuna családot olyan átok sújtja, hogy leküzdhetetlen szerelmi vágy ébred bennük az első ölelés nyomán. Évekkel később, Patten lányát, Evalinát, aki időközben gyönyörű nővé érett, kompromittáló helyzetben kapják rajta két fiatalemberrel. Bár a lány ártatlan, apja mégis az átoktól tartva arra kötelezi, hogy menjen feleségül a két férfi valamelyikéhez. Fájdalmas versengés indul meg Evalina kezéért, mivel mindkét férfi mást szeret...

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
makitasunrise 2019 máj. 30. - 21:50:29 2/10
ez simán a világ egyik legrosszabb filmje. dől belőle a szexizmus, a szalonrasszizmus, és cseppet se vicces. még trash kategóriában se nagyon állja meg a helyét. olyan, mintha a film írói előtte vagy utána szoftpornókat forgattak volna. vagy az eredeti könyv írójának jutott eszébe mindenről AZ? nem csoda, hogy már anno se került mozikba.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu