Az éjjeliőr

Bakancslistához adom
The Midnight Man
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai misztikus film, 117 perc, 1974

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Jim Slade a szabadulása után éjjeliőrként helyezkedik el egy egyetemen, persze állandó felügyelet mellett. De már az első munkanapján egy betöréses lopással kell megbirkóznia. Az ügy azonban sokkal bonyolultabb annál, mint azt először gondolta. Az egyik diáklányt ugyanis holtan találják a szobájában. Ex-zsaruként pedig képtelen ölbe tett kézzel szemlélni a történteket.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
feketevipera 2011 máj. 03. - 19:22:08
Igazából ez nem "misztikus film" (ez egyébként is eléggé megfoghatatlan kategória), hanem krimi. Abból is a gyengébb fajta. Azt hiszem, ez Burt Lancaster egyik legrosszabb választása volt. A történet lapos és sablonos, a film maga hosszú, vontatott és jellegtelen. Agyonbonyolították az egészet, a végén kiderül, hogy szinte mindenki sáros az ügyben. Igazából azért adtam esélyt a produkciónak, mert Lancaster játszik benne (és az egyik rendezõje is), gondoltam, nem lehet annyira rossz. A 70-es években talán jónak minõsülhetett, de mára már bizony eléggé gyengusnak lehet tartani. Egyszer bõven elég megnézni, többször valószínûleg úgyse lesz kedve senkinek.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu