Az elátkozott színház

Bakancslistához adom
Le couteau sur la nuque
francia krimi, 95 perc, 2012

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Larosiere-hez váratlanul betoppan a lánya, aki megszökött anyjának fojtogató szeretete elől. A felügyelő nem nézi jó szemmel lánya érkezését, hiszen két fiatal lányt nem sokkal korábban bestiálisan meggyilkoltak egy színházban. Larosiere és Lampion tehát befészkelik magukat a színházba, ahol dúl a féltékenység és a gyűlölet. Lampione boldogan fedezi fel a színészek között fiatalkorának imádott sztárját, a még mindig gyönyörű Sarah Morlan-t. De amikor a színésznő alkoholista férjét is meggyilkolják váratlanul, a felügyelőnek be kell ugrania helyette, hogy eljátssza Don Juan szerepét. Bár élvezi a rivaldafényt, egy percre sem felejti el, hogy még le kell lepleznie a gyilkost...
A film Agatha Christie Lord Edgware meghal című műve alapján készült.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Harry_Angel 2013 nov. 30. - 09:07:21
Ez nem volt olyan jó, mint a többi rész. A felügyelõ lánya nagyon idegesítõ volt, Lampion viccesnek szánt homoszexuális álma pedig inkább egy másik filmbe való. Maga a gyilkos személye is messzirõl bûzlött, ráadásul egy rossz ripacs volt, úgyhogy se a történet, se a humor nem tudta megmenteni az epizódot.
Lyva3X 2013 nov. 29. - 21:33:48
Már alig vártam ezt a sorozatot, épp akkor voltam gyakorlaton a tv-nél amikor ez érkezett... :)
muskátli1 2013 nov. 29. - 16:59:24
Szeretem ezt a sorozatot, jópofa feldolgozása Agatha Christie mûveinek.
mango1948 2013 nov. 29. - 16:52:21
Larosiere-hezz váratlanul betoppan a lánya, aki megszökött anyjának fojtogató szeretete elõl. A felügyelõ nem nézi jó szemmel lánya érkezését, hiszen két fiatal lányt nem sokkal korábban bestiálisan meggyilkoltak egy színházban. Larosiere és Lampion tehát befészkelik magukat a színházba, ahol dúl a féltékenység és a gyûlölet. Lampione boldogan fedezi fel a színészek között fiatalkorának imádott sztárját, a még mindig gyönyörû Sarah Morlan-t. De amikor a színésznõ alkoholista férjét is meggyilkolják váratlanul, a felügyelõnek be kell ugrania helyette, hogy eljátssza Don Juan szerepét. Bár élvezi a rivaldafényt, egy percre sem felejti el, hogy még le kell lepleznie a gyilkost... A film Agatha Christie Lord Edgware meghal címû mûve alapján készült.
adamnagysweetmovie 2013 nov. 27. - 13:17:25
adamnagysweetmovie 2013 nov. 27. - 13:15:59
Van még ebbõl a péntek esti rejtélybõl sok?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu