Az életünk fele

Bakancslistához adom
Up on the Roof
angol filmdráma, 100 perc, 1997

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
poharne 2006 ápr. 20. - 11:50:48 10/10
pár filmrõl mondtam már itt elég negatív véleményt, de most elárulom: nekem bizony ez az egyik kedvencem :)
nincs benne egetrengetõ mondanivaló, ami megváltoztatja az életedet és stb, mégis, nekem tetszett ez az öt figura, akiket végigkövetünk az életük felén! és tetszenek a dalok, legjobban persze az, amikor a tetõn énekelnek. "The Roof Club" :)
ja, és bevallom, nekem Keith a kedvencem :)

egyébként, van egy elméletem... :) szerintem sokszor sok függ attól, milyen passzban vagy, mikor leülsz nézni egy filmet. például én ezt a filmet, ami nagy kedvencem lett egybõl, akkor láttam, mikor épp fizikából vizsgáztam. megírtam az írásbelit, hazamentem aludni, de mégis, elõbb leültem a tv elé... és tuti továbbkapcsolom, ha nem úgy kezdõdik a film, hogy egy nagy teremben ül sok emberke és épp záróvizsgázik... :) elkezdtem sírni, mivel épp ilyen vizsga utáni, kikészülés végi, leengedéses hangulatban voltam. aztán néztem tovább, jók voltak a dalok (bár ezt már mondtam) és jókat is nevettem :) pl kedvenc poénom, mikor másodjára borítja magára Tim a vízzel teli hordót, vagy mit :)
persze azért akad mondanivaló, meg van is min gondolkozni... de sokáig úgysem maradsz letörve, mert jön egy dal, ami feldob.
:)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu