Az első az igazi

Bakancslistához adom
The Story of Us
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus vígjáték , 84 perc, 2019

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Romantikus történet egy romantikus könyvesboltról, amit egy építész cég le akar tarolni, sok másikkal együtt, hogy egy modern plázát építsenek. Több romantikus szál is fut (Jamie és Sawyer, Rick és Lucy, Mary és Harris régi levelekből). Jamie meg akarja menteni a boltot, Sawyer állandó munka érdekében sikerrel akar járni, de közben csak rájönnek, hogy végig szerették egymást, hiába nem találkoztak 15 éve. Végül Sawyer megváltoztatja a tervét, hogy megtartsa Waterford báját, pedig már Jamie nagyon elszomorodott és végleg le akarta zárni Sawyert magában, de így végül gyertyafényben Jamie és Sawyer összejönnek.

Stáblista:

Szereplők

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
dandelion83 2021 jan. 02. - 11:09:06 6/10
Könnyed, romantikus film, egy esős vasárnap délutánra jó kikapcsolódásnak.
5/10
Rojita 2020 dec. 30. - 23:39:15 5/10
Ma megnéztem a Story4-en, (igaz nem elmélyedve), de a történet nem az volt, amit a port.hu ismertetett. Krimiíró apuka, irodalomtanárnő lánya együtt nyomoznak a helyi rendőr-nyomozóval 1-2 gyilkosság ügyében. Szakmai irigység, féltékenység, szerzői jogok voltak a háttérben. Közepes krimi, de a beígértből nen volt semmi vígjáték, vagy romantika.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu