Az időutazó felesége

Bakancslistához adom
The Time Traveler's Wife
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol romantikus dráma, fantasy sorozat, 60 perc, 2022

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Claire Abshire
Henry DeTamble
Mark Abshire
Annette DeTamble
Lucille Abshire

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
Gaddemon szept. 04. 22:42:00 5/10
Semmi értelme nem volt ennek az egésznek. Az ötlet maga jó, és nagyon sokat ki lehetett volna ebből hozni, de a színészek átlagosak, a rendezés meg csapnivaló. Egész végig unalmas, a figyelmet, érdeklődést nem tudja fenntartani. Időpocsékolás.
8/10
Nakahara júl. 01. 20:22:01 8/10
"Alig 50 perces az évadkezdés, de igazi kínzás megnézni." Ezt volt képes leírni az index újságírója májusban... Innen is gratulálok neki. Még szerencse, hogy csak utólag olvastam és nem ez alapján döntöttem. Engem teljesen behúzott az első rész, ledaráltam egyben az egész évadot. Szerintem teljesen jó, leköt, szórakoztat és elgondolkoztat. Nem tökéletes, talán 7.5 csillagot adnék, ha lenne fél csillag. Ami a leginkább nem tetszett, az az, hogy bizonyos eleve egyértelmű dolgok nagyon szájbarágósan vannak tálalva, miközben más, fontos részletek pedig a néző fantáziájára és saját következtetéseire vannak bízva (ami önmagában nem lenne baj, csak itt aránytalannak érződött a kettő). Ezzel együtt simán lehet, hogy újranézem.
10/10
Eli_13 jún. 21. 11:48:05 10/10
Teo James konkrétan elviszi a sorozatot a hátán. A korábbi alakításihoz képest is jobban játszik. Rose hozza a Trónokharcás karaktert pedig a könyvbéli Claire sokkal kedvesebb szereplő. Összeségeben jobban vissza adja a könyvet a sorozat mint a korabbi film. Többször újra lehet nézni és mindig találsz valami aprósagot amit addig nem vettél észre. Nyilván sok benne a romantika, de azért drámaból is jut elég. Harry “betegsége” bármilyen betegséggel egyenlő ami indőnként el-el vesz a családodtól, aztán pedig végleg… érdemes megnézni!
5/10
Katalin93 jún. 19. 14:05:02 5/10
Nekem a film is zagyvaságnak tűnt. Ez a sorozat is hasonló érzéseket váltott ki, annyira nem fogott meg, pedig az elején izgalmasan indult.
9/10
kriszta.g máj. 31. 17:43:14 9/10
Szerintem eszelős jó lett. Még jobb mint a flm bár Clare itt még kevésbé kedvelhető. És a színésznő rémes. Viszont Theo James brilliáns. Kate Siegel pedig itt is tündököl.
xxyloppa máj. 30. 10:34:56
A Steven Moffat regényéből készült sorozat Audrey Niffenegger regényéből készült . Kérem javítani. S.M. a film forgatókönyvét eszkábálta össze.
lesszi máj. 19. 21:54:46
a könyv tetszett. az eredeti film tetszett. ez a sorozat verzió lehet nem fog tetszeni
JonathanSeagull máj. 17. 17:12:01
Senki nem szólt még hozzá? A színészek kiválóak, a történet, végülis időutazós, emiatt rendkívül zagyva. Láthatóan a Doctor Who epizódjaira épül, amiben Matt Smith volt az időutazó, Karen Gillan meg a kislány. Hogy mit lehet a történetből kihozni, attól többet, hogy egyre zavarosabb lesz, fogalmam sincs...
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu