Az öltöztető

Bakancslistához adom
The Dresser
angol vígjáték, filmdráma, 105 perc, 2015

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

A II. világháború idején a kis angol társulat Shaekespeare Lear királyát viszi színpadra. Bombák hullanak, szirénák visítanak, a függönyt egy óra múlva fel kellene húzni, de a Leart játszó színész sehol sincs. Az öltöztetője, Norman azon fáradozik, hogy egyben tartsa a társulatot, de vajon visszatér-e időben a főszereplő, és el tudja-e játszania szerepét? Vicces és megindító történet a barátságról és a hűségről, és arról, hogyan lehet összeegyeztetni a baráti és az alkalmazotti kapcsolatokat.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
Atis88 2018 febr. 02. - 20:12:18 3/10
A háborús hangulatból semmi nem jön át. Rettentõ unalmas és hosszú. Nem igazán szól semmirõl. Csak a két fõszereplõ miatt 3/10.
rEVENGE 2016 aug. 12. - 16:07:05
Na igen, sajnos feliratot nem találtam hozzá sehol sem, ezért muszáj volt szinkronnal nézni...inkább nem minõsítem, de ennyi erõvel én is fel tudom olvasni egy papírlapról a szöveget, ha ezt hívják itthon szinkronnak. A filmnek van egy hangulata, eredeti szinkronnal egynek elmegy. Kell ilyen is a sok szuperhõsmozi mellé, amiket manapság az arcunkba tolnak.
crash48 2016 júl. 18. - 15:32:12
Sose értettem azokat,akik ki vannak akadva a magyar szinkron miatt-én mindig védelmembe vettem a "magyar szinkron"-t,hiszen mindig jó volt!
Volt...
Nem rossz a film,jók a színészek,de meg kell néznem eredeti nyelven (felirattal),mert életem legrosszabb szinkronját hallottam-ez a két férfi fõszereplõ szinkronjára vonatkozik a hölgyekére nem.Ez sajnos sokat rontott a csokoládé élvezeti értékén-ezért most nem is pontozom.
De a filmet érdemes megnézni!
6/10
pihes 2016 máj. 21. - 06:34:30 6/10
Nekem, olyan 2 az 1-be film volt. A színészi játék, színészi játéka.
Semmiképp, nem sorolnám, a nagy mozifilmek közé.
Viszont, egyedülálló, érezni, az emberek kicsapongó hangulatát, a nagy drámaiságot.

Láttam, ilyet is...
Attaca 2016 máj. 15. - 08:10:56
Nem is emlékszem erre a filmre, kíváncsi vagyok milyen lesz.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu