Az örökkévalóságra várva

Bakancslistához adom
Waiting for Forever
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmdráma, 91 perc, 2010

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Emma is Will legjobb barátok voltak gyerekkorukban. Amikor Will szülei meghaltak egy vonatbalesetben, a fiúnak el kellett költöznie a városból, így levélben tartották a kapcsolatot, majd később a levélváltás is megszakadt. De a Will számára továbbra is Emma maradt a legfontosabb személy az életében, egyedül ő tudott vigaszt nyújtani neki. Évekkel később Emma is, Will is visszatérnek szülővárosukba, és ez jó alkalom a fiú számára, hogy végre elmondja, hogyan is érez a lány iránt.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
leander1 2015 jan. 06. - 17:38:21 10/10
Szuper jó! Véletlenül kezdtem nézni délután, és teljesen magával ragadott. A lehelletfinom érzékenység ábrázolása megragadott. A büfé jelenet ahol megakarták ütni, fantaszikus. Szerencsére az m2-es éjszaka leadta, és van merevlemezes DVD felvevõm úgyhogy sikerült elmenteni késõbbre is.
littleg11 2015 jan. 05. - 22:07:05
(2015.01.05, H, 00:05, m2) Richard Marx - Right here witing; a nyolcavanas evek vege ota az egyik legszebb szam, ami a varakozast kifejezi... Ha pedig a film, akkor egy kisse vontatott, de osszessegeben igenyes dramat kapunk, amiben Scottie (5 evvel az Eurotura utan) is feltunik, Richard Jenkins pedig szomoruan rovid szerepet kap. A fohosnonk talan kisse megoszto neha, de a tortenet alapvetoen rendben van.
sbert 2015 jan. 05. - 20:24:47 Előzmény Kuttyánszki
A film vége nem ásó-kapa! :)
Csak a Tisztánlátás kedvéért....
sbert 2015 jan. 05. - 20:22:54
Nemvagyok egy nagy pontozó de ha 10-es a Skála: 9 Pont!
Pasi vagyok, majd negyven, és vagy 3x sírtam el magamat, wazzze......
Nekem, mivel hejde-sokat nem tv-zek, csak maxx egyben filmeket a tv-n, reklámnélkül(!!!!) az Örökös Top 10-ben landolt ez a film.
Megszerzem!
3/10
Kuttyánszki 2015 jan. 05. - 15:50:32 3/10
Én még alább pontoztam volna.
Lökött figura, nagyon idegesítõ volt az idiótasága. Nem amiatt, hogy követte a lányt , és a közelében kellett lennie, ...-Ilyen van, igen. De pl. miért nem tisztázta magát azonnal, hogy a kérdéses napon a barátainál volt. Miért jóval késõbb írt a lánynak, hogy hívja fel õket...No és, ahogyan átmászkált minden padon, pulton, ...Tényleg nem százas szegény, és teljességgel abszurd, hogy a végén a lány megkeresi és ásó-kapa... A lány állandó fújtató lihegése beszéd közben,elõtt, vagy után pedig szintén idegesítõ volt.
Valami jót is? A bátyja érte ment, felelõsséget érzett iránta, féltette, szóval mégiscsak szerette, ez tetszett. Rajta is nagy volt a teher a múltból, sokkal nagyobb, illetve nem gyerekre méretezett.
Márti Zimányi 2015 jan. 04. - 12:52:20
Kiváncsi leszek rá.Véleményt nem látok,eléggé lepontozták.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu