Az örökzöld örökzöldek

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar zenés műsor, 55 perc, 1997

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

A Magyar Televízió 1997-ben készült műsorában páratlan felvételek dokumentálják Máté Péter előadói karrierjének kezdetét éppúgy, mint szerzői és előadóművészi géniuszának későbbi időszakát.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
tombenko 2015 febr. 12. - 16:05:27 Előzmény Otthonülõ
Semmi gond, valóban megtévesztõ így.
Otthonülõ 2015 febr. 11. - 23:22:54 Előzmény tombenko
Akkor bocs...
offtopic
tombenko 2015 febr. 10. - 08:41:16
Konczot ismerem. Valaki másról írhattam, de azt a hozzászólást törték, úgy látszik.
Otthonülõ 2015 febr. 09. - 21:10:08 Előzmény tombenko
Valóban az volt és még most is színvonalas dalokat énekel. Máig ad ki lemezeket.
Az 1960-as évek óta az egyik legjobb énekesnõnk. Furcsállom, hogy most hallottál róla elõször.
tombenko 2014 dec. 07. - 18:25:42
Akkora géniusz volt, most hallom elõször a nevét... Na jó, nem igazán, de valahogy csak pár éve van ennyire felértékelve, korábban legfeljebb a húgomtól hallottam róla, mástól nem nagyon. Szóval nem értem, mire fel ez a nagy hiszti, amit eddig hallottam tõle, az a mûmosolyú közhelyszótár-költészet.
ccaty 2014 dec. 07. - 15:22:44
Most kapcsoltam az M3-ra és Koncz Zsuzsát látom, immár a második számot énekelte el és most kapott bele a harmadikba, maradok még itt, hátha lesz még több is... Szóval ennyire nélkülözik õt. Kár volt politikai síkra terelni a dolgot, mert ezzel hitelességét veszíti el sokak szemében... ugyanis számomra, aki nem kereste, hogy éppen mely mûsorokban lesz látható, immár a héten harmadszor futok bele... a nélkülözött mûvésznõbe...

Egy tapasztalattal gazdagabban megállapítható, hogy ha ennyire nélkülözik, mi volna, ha favorizálnák is...? Akkor reggeltõl-estig minden adó Koncz Zsuzsát közvetítene...?

Megjegyzem miért csak az állami televíziótól kéri számon a "nélkülözöttségét", a kereskedelmi adóknál miért nem reklamál, mielõtt politikát sejtet a "nélkülözöttsége" mögött?... ami immár bebizonyosodott, hogy nem is igaz.

Fenti sorok annak következménye, hogy a minap Koncz Zsuzsa azt nyilatkozta, hogy méltánytalanul – azt sugallva, hogy politikai indíttatásból – mellõzik személyét. Érdekes módon, igaz, nem élõ egyenes adásban, de pár napon belül, nem elõször láttam a közszolgálati televíziókban (M3, Duna TV)


Nem sok értelmét látom annak, hogy a médiát belekeverte az ügybe, mert végül tényleg nélkülözni kezdik az ilyen megnyilvánulásainak következtében... és akkor az tényleg meg is érdemelné.