Az őrült szerzetes

Bakancslistához adom
Chai gong / The Mad Monk
hongkongi vígjáték, 89 perc, 1993

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Bűneikért elmarasztalják sárkányölő Lo Hant (Stephen Chow) és a Tigrisharcost (Ng Man-tat) a mennyországban. A megbocsátásért a Földre küldik őket, hogy jó útra térítsenek egy szajhát, egy koldust és egy gyilkost. Csupán három napot kapnak a feladat végrehajtására...

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
feketevipera 2012 jan. 21. - 21:03:23
Úgy tûnik, ma este az MGM-en hongkongi filmparádét tartanak, ez az elsõ darab. Ha paródiaként (vagyis a mûfaj és önmaga paródiájaként) szemléljük, akkor akár még viszonylag jónak is lehet tartani, egyébként viszont oltári nagy hülyeség, sok mindent összehordanak benne, erõltetett marhaságot hozva ki belõle. Kíváncsiságból egyszer megnézhetõ, a jellemábrázolás tûrhetõ, a képi világ egészen érdekes, a cselekmény viszont bugyutácska. Azt hittem, egy jobb filmet fogok látni, de nem jött össze.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu