Az ősök kardja

Bakancslistához adom
The King of Fighters
16 éven aluliak számára nem ajánlott japán-tajvani-német-kanadai-amerikai-angol akciófilm, 93 perc, 2010

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

A népszerű videojáték alapján készült ez a bámulatos harcjelenetekkel és látványelemekkel teletűzdelt akciófilm, melyben a műfaj legismertebb nemzetközi sztárjai mérik össze erejüket. Mai Shiranuinak (Maggie Q, Die Hard 4.0 - Az élet mindig drága), a beépített CIA-ügynöknek már majdnem sikerült felderítenie a titokzatos King of Fighters torna rejtélyét, mikor a megalomániás Rugal (Ray Park, Star Wars I. rész - Baljós árnyak) megkaparint két olyan ősi kegytárgyat, melyekkel irányítása alá vonhatja a harcos dimenziókat, és ezzel óriási felfordulást okoz. Csak Mai ügynök, a torna egyik leghíresebb harcosa, Yugami (Will Yun Lee, Halj meg máskor) és a titokzatos Kyo Kusanagi (Sean Faris, Sose hátrálj meg) képes őt megállítani, csakhogy ehhez előbb fel kell kutatniuk a legendás Kusanagi kardot.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
proklima 2015 márc. 01. - 11:40:58
Aki szereti a káprázatos harci jelenetekkel és látványelemekkel megtüzdelt, sc-fi jellegû akciófilmeket, nem fog csalódni. Ezt garantálja Maggie Q, Ray Park, Will Yun Lee, Sean Faris + a legendás Kusanagi kard egy csapatban. Nyilván, a tudományos "halandzsa" (szuperhúrok, végtelen számú dimenzió, világok egyesítése, interdimenzionáls harci tornák)csak "háttérzörej", nem kell komolyan venni, mint ahogyan a filmet sem. Én jól szórakoztam. 9/10
4/10
LeoZso 2012 aug. 24. - 08:30:57 4/10
Én egy picit "MÁST" vártam a filmtõl. Rengeteget játszottam a játékkal és teljesen más feelingje van. Persze aki esetleg a játékot nem ismeri, annak biztos jobban tetszik. Nekem kicsit olyan lett, mint a street fighter filmbeli feldolgozás. A karakterek megvannak, de a történetnek semmi köze ahhoz, amirõl készült.