Az utca királyai 2.: Detroit

Bakancslistához adom
Street Kings 2: Motor City
amerikai akciófilm, 92 perc, 2011

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Marty Kingston detroiti nyomozó egy titkos rendőri egység vezetője, a fedésben dolgozó csapat a városban folyó kábítószer-hálózatokat igyekszik felszámolni. Igazi rémálom veszi kezdetét, amikor a csapat tagjait módszeresen, egyesével legyilkolják. Hogy a brutális gyilkosok nyomára bukkanjon, Kingston egyesíti erőit a lázadó természetű, fiatal, gyilkossági nyomozóval. Arra azonban egyikük sem számít, hogy a nyomok egyenruhásokhoz vezetnek. Az árulás, a korrupció mételye már megfertőzte a rendőrséget.

Stáblista:

Szereplők

Marty Kingston
Tyrone Fowler nyomozó
Dan Sullivan
Jimmy Rogan nyomozó
Walker kapitány
Sonyia Rogan
Leilah Sullivan
Beth Kingston

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
marypotter 2017 márc. 29. - 14:29:30
ki lehet hagyni.....Riottát pedig szeretem.....de már az 1.-tõl igényeim lettek......
5/10
King Diamond 2016 márc. 16. - 19:36:10 5/10
Igen, sajnos ez a film csak a címében folytatása az elsõ résznek, meg talán legnagyobb vonalakban a történetben elõfordulnak hasonlóságok. De sajnos utalás nem nagyon van benne az elsõre, talán csak annyi, hogy az elején kiírják és mondják, hogy 3 évvel korábban, tehát ezek szerint ez egy elõzmény. Viszont más városban játszódik, mások a színészek, habár van egy színész, aki mindkét filmben játszik, de míg itt fõszereplõ, addig az elsõ részben csak mellék, fel sem ismertem, pedig egymás után néztem meg a két részt. A történet nincs olyan jó, mint az elsõ részé, a színészek is sajnos csak árnyékai az elõdnek, hiába van benne Ray Liotta, aki mondjuk nem hozza rosszul a karaktert, ám ezzel gyakorlatilag ki is merül a "színészet". A fiatal srác nem rossz, de annyira nem is jó, a feleségeiket még meg lehet említeni, de leginkább csak az alakjuk miatt, és kb. ennyi. A legtöbb történés sajnos elég gagyi, nem tudja olyan jól kavarni/irányítani a szálakat az itteni negatív hõs, mint az elsõben. Sokkal több mindent nem lehet elmondani róla, a magyar szinkron elment. Remélhetõleg nem lesz több ilyen gyenge, utánzásos része a filmnek, ha mindenáron további részeket akarnak, csináljanak egy jó folytatást az elsõnek, ne elõzményt, és mindenki legyen benne, aki persze még nem halt meg. Azt szívesebben megnézném.
5/10
5/10
kazama90 2014 márc. 04. - 12:41:03 5/10
igazi sablon film,a szokásos túlbuzgó újonc nyomozó megoldja az ügyet+korrupt zsarus sztori.a fõszereplõ nagyon gyenge a szerepre igazi anti színész,Liotta nagyjából jól hozza a karaktert de ez sem menti meg a filmet lapos/unalmas, klisés "b" akció gyenge rendezéssel és sztorival.teljesen értelmetlen film olyan elemekkel összeollózva amiket már láttunk jópár másik filmben.10/5.Nem értem az HBO minek adja ezt a szinten aluli filmet.