Az utolsó ellenség

Bakancslistához adom
The Last Enemy
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol minisorozat, 85 perc, 2008

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Dr. Stephen Ezard IT-kutató (Benedict Cumberbatch) fivére halálhíréről értesülve azonnal visszatér Angliába, ahol megdöbbenve tapasztalja, hogy a halott férfi özvegye, Yasim Anwar (Anamaria Marinca) egy körözött, de halálos beteg bevándorlót rejteget. A dolgokat tovább bonyolítja, hogy a vigasztalásra vágyó nő Stephen karjaiba veti magát, kapcsolatuk azonban kérészéletű lesz, ugyanis mikor Yasim bevándorló barátja meghal, a nő a holttesttel együtt eltűnik. A férfi mindent bevet annak érdekében, hogy a nyomára bukkanjon, miközben nem is sejti, valójában mi forog kockán.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Yasim Anwar
Michael Ezard
David Russell
Eleanor Brooke
Barbara Turney
Patrick Nye
George Gibbon

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
drobek 2015 ápr. 17. - 21:51:33 4/10
Az ötlet nagyon jó, még ennyi idõ után (2008-as a sorozat, most 2015 van, rengeteget haladt a technika) megállná a helyét... mi több, egyre érdekesebb lehetne a témája.
A színészek is jók, persze, ellenben sajnos a történet részletei, a fordulatok a legtöbbször röhejesek. Vagy baromira elcsépeltek, klisések. Ha megnézed, és megtippelnéd, mi a következõ jelenet/lépés, ne légy magadra büszke, mert kitaláltad, sajnos nem a te érdemed, hanem egyszerûen valóban az következik, ami teljesen kiszámítható.
Szóval kár az ötletért, kár a színészekért.
9/10
szupermari 2014 máj. 22. - 12:29:02 9/10
Egy elég jó, nyomasztó, nehéz sorozat, kiváló szereplõkkel. Nem egy vidám délutáni film, de ha valaki szereti a disztópiákat annak ajánlom.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu