Az utolsó emberig

Bakancslistához adom
Last Man Standing
angol ismeretterjesztő filmsorozat, 2007

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

A kitartás, az ügyesség és a bátorság páratlan próbája során hat kalandvágyó nyugati fiatalember indul a világ legeldugottabb szegleteibe, hogy együtt éljen és együtt tréningezzen a bennszülöttekkel, majd részt vegyen ősi sportfesztiváljaikon. Ezek a világ legkeményebb sporteseményei, az amazóniai őserdők mélyén tartott birkózóbajnokságtól egészen az indiai tulokversenyig és a malacviadalig a Nikobár-szigeteken. A hat legénynek a helyi szabályok szerint kell küzdenie. De egy sportversenynél sokkal több tapasztalatot szereznek sportolóink, bekerülnek a helyi társadalom szívébe, részévé válnak annak, minden rítust és szertartást végigcsinálnak, akármilyen veszélyes is legyen az. Hogy állnak helyt kalandkeresőink, ha összeeresztik őket a helybéliekkel? És ha egymással kerülnek szembe? Ki tudják-e vívni teljesítményükkel a törzs tiszteletét, hogy valóban közéjük tartozóként tekintsenek rájuk?

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
gopocher 2011 ápr. 16. - 18:32:02
köszi ez most betehet nekem még egy Richard Hammond-os TV müsor (ami nem a Top Gear és nem a Total Wipeout) megfolytom magam
amblock mirõl szól?
speedygonsales 2009 márc. 22. - 15:37:48
Szép a képvilága a filmnek, de rettenet unalom! Amolyan "realiti" stílusú. A fõszereplõk meg tejbegrízen nevelkedett városi gyerekek (felfújt izmok), akik élbõl elvéreznek a próbatételeken a benszülötekkel szemben. A Zulu botos-verekedõs részt láttam (Afrika), de feltûnõ volt, hogy közbeléptek, mikor péppé verték volna az angol srácot.
arshavin 2009 febr. 07. - 12:14:49 Előzmény AvatáR Gil Maerth
Hát igen, vannak benne elég kemény dolgok is
Például a legutóbbi részben a mongol birkózásban a srác úgy állt ki h két bordája el volt törve...
AvatáR Gil Maerth 2009 jan. 18. - 11:13:40
Itt aztán nincs kecmec. Ez még a ketrecharcnál is durvább.
Ime pár megjegyzés a résztvevõktõl:

1, Mit csinálnunk mi itt?
2, Megprobálom a legjobbá lenni
3, "kill myself trying"

No comment. Ez az õsi harcmodor.