Az utolsó szűz Amerikában

Bakancslistához adom
The Last American Virgin
amerikai vígjáték, 92 perc, 1982

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Rick pompás pasi, és a környék összes számításba jöhető lánya róla álmodozik - Rick csak úgy dúskál a nőkben. Davidet senki nem nevezhetné szépnek, de hatalmas pocakján kívül sok pénze és jó humora is van, és egyikkel sem fukarkodik - így aztán neki is jut a szerelemből. Csak barátjuk, szegény Gary marad örökké nő nélkül: kezdi úgy érezni, hogy az utcán összesúgnak a háta mögött, és ujjal mutogatnak rá az emberek: odanézz, ott megy az utolsó szűz Amerikában! Ez a helyzet elviselhetetlen. Gary szeme előtt csupán egy cél lebeg, minden erejével egy témára koncentrál: el kell csábítania valakit!

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Rahar 2011 nov. 14. - 11:25:33 1/10
Megnéztem a Forró rágógumi címû film honlapját, a forgatókönyv író, a rendezõ, a producer és még az operatõr is ugyanaz. A probléma, hogy azt a filmet 1978-ban mutatták be, míg ezt 1982-ben. Az alaptörténet, a cselekményvezetés ugyanaz. Miért kellett egy filmet egy az egyben újból 5 évre rá leforgatni. Ez így unalmas, kiszámítható, meglepetésektõl mentes, folyamatos deja vu érzést generáló alkotás. Legfeljebb az nézze meg, aki nem látta a Forró rágógumi címû filmet.
A film mondanivalójával egyáltalán nem értek egyet, mindenféle problémamegoldás nélküli, csak rossz érzést generál az emberben. Bõvebben errõl egy elõzõ fórumtárs részletesen kifejtette a véleményét, teljes mértékben osztom.
1/10
offtopic
Rahar 2011 nov. 14. - 11:16:31 1/10 Előzmény dsztanko
Teljes mértékben egyetértek veled.
1/10
dsztanko 2011 febr. 20. - 19:55:18 1/10
Nagyon-nagyon pocsék film, már ami a történetet illeti, ami példát mutat a mai fiatalságnak, arról nem is beszélve.
SPOILER
Jól bemutatja, hogy egy lány hogyan tud legjobban kurva lenni 15 évesen. Felcsináltatja magát egy sráccal, aki a baba miatt dobja. A másik srác, aki õrülten szerelmes belé, önzetlenül segít. Persze az is csak az abortusz lehet, mert ugye nem is kérdés... :-( Tehát a csaj örül mint a vakegér, hogy a srác támogatja és finanszírozza is az abortuszt, mert ugye a másiknak a babával nem kellett. Ezután a srác kap egy idilli 1-2 napot a csajtól, elvégre is õ állta a cehhet. A srác már beleéli magát, szerelmet vall a csajnak, amit a csaj nem is utasít vissza, azaz járnak. A srác gravírozott gyûrûvel lepné meg a csajt, csak hát itt szembesül vele, a csaj megint összejött a régi sráccal, aki felcsinálta. Most már jó neki, mert nem terhes, s baba sincs. Ez a film vége. A mondanivaló, a hepiend pedig, hogy tök jó a vége, mindenki aki szar az boldog, aki egyedül talán rendes volt, az hoppon marad. Ez a nagy amerika... Gratulálok.
/SPOILER
bboy1121 2010 márc. 26. - 20:19:16 Előzmény princesita
Nálam fordítva volt, én ezt láttam elõbb, és csak utána a Forró rágógumit. Nagyon jó film, remélem, adják valamikor...
10/10
princesita 2009 jún. 05. - 19:56:47 10/10
Nem csoda, hogy hasonlít a Forró Rágógumira ugyanis mind a kettõ filmnek Boaz Davidson a forgatókönyvírója és rendezõje. Én ezt a filmet kb. tíz évesen láttam elõször és nálam ez a favorit.
5/10
Papa66 2009 jan. 20. - 01:49:24 5/10
Teljes mértékben egyetértek az elõttem szólóval. Nekem a Forró Rágógumi az egyik kedvencem, így ez a film számomra rendkívül unalmasnak hatott. Nem is értem, hogy miért kell az amerikaiaknak egy filmet újraforgatni, a történetet meghagyva, csak éppen a saját köntösükbe bújtatva. Éppen ezáltal elveszítik az értéküket és egy középszerû filmmé válnak, és ezen nem segít az sem, ha egy jó színész a fõszereplõ. Az alábbi példák is ezt bizonyítják: Balfácán --> Tiszta szerencse; Négybalkezes --> Három szökevény; Magas szõke férfi --> Magas barna férfi stb.,stb.
lucscool 2008 nov. 12. - 22:41:37
hát jó a film de ez egy akkora koppintás ha valaki látta már a forró rágóguminak ezt a részét a karakterek és a cselekmény sorozat ugyan az de tényleg jó :D
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu