Az utolsó telefonhívás

Bakancslistához adom
Raggedy Man
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmdráma, 94 perc, 1981

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Nita boldogtalan életet él részeges férjével, Bailey-vel. A férfi szinte egyfolytában iszik és egyáltalán nem törődik a feleségével, aki minden este sírva várja haza. Egy napon aztán Bailey eltűnik és így Nita végleg egyedül marad két fiával, a hatéves Henryvel és a kilencéves Harryvel. Ahhoz, hogy élni tudjanak, az asszony kénytelen munkát vállalni a helyi telefonközpontban, ahol ő az egyetlen női alkalmazott, s mivel szükségben van, főnöke aljas módon minden téren megpróbálja ki- és felhasználni. Hárman élnek a szűk kis házban, ami a telefonközpont mellé épült. Egy napon azonban minden megváltozik: Nita életében megjelenik Teddy, aki jobb sorssal kecsegteti Nitát. A férfi tengerészgyalogos, imádja a gyerekeket, s fokozatosan beleszeret Nitába, aki hamar viszonozza érzelmeit. Csak egy baj van: a kis déli faluban nem tűrik meg az idegeneket.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
jeffero 2010 febr. 21. - 19:33:00 Előzmény ABG
Rájöttem mi lehetett. Én dvd felvevõvel vettem fel, és számítógépen belehallgattam, a film 19. percéig a szinkron kissé hibás. A bal csatornán volt a beszéd, a jobb csatornán a zajok, zene stb. Akkor vált át rendesbe, miközben az egyik férfi telefonál.
Neked valószínûleg monóra volt állítva a tévéd, és pont a jobb hangsávot duplázta, vagy ha valami készülékrõl vezetted ki sztereó kábelen, akkor csak az egyik audio csatorna volt rádugva. Nekem is így van megoldva egy régebbi Philips tévén. Persze általában gépen nézek mindent, így itt jobban élvezhetõ a sztereó hatás.
ABG 2009 okt. 30. - 20:14:19
Tökéletesen megvannak a zajok, zenei háttér. Amikor a színészek beszélnek csak tátognak, mintha nem keverték volna rá a szinkront. A film elõtt és után, illetve a reklám alatt tökéletes a hang.
ABG 2009 okt. 28. - 22:09:06
A UPC Direct-rõl vettem fel és nincs hozzá szinkron. Zene és zörejek vannak, a reklám alatt szöveg is van. Hogy lehet ez?
1/10
DarkGirl 2009 okt. 28. - 13:06:21 1/10
Kész horror ez a film...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu