Azt beszélik

Bakancslistához adom
Rumor Has It...
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjáték, 96 perc, 2005

Értékelés:

335 szavazatból
Szerinted?

Sarah (Jennifer Aniston), a New York-i újságíró már menyasszony, de halogatja a házasságot és nem szívesen utazik haza vidékre, a húga esküvőjére. Ám a vendégség másképp alakul, mint hitte. Megismerkedik egy milliomos sármőrrel, Beau Burrough-val (Kevin Costner) és bár eleinte úgy néz ki, szerelem lesz a dologból, a románc balul sül el. A férfi néhány megjegyzése alapján Sarah nyomozni kezd és elképesztő családi titkokra derít fényt: az ő nagymamája volt a Diploma előtt című klasszikus vígjátékot ihlető történet hősnője.
Bemutató dátuma: 2006. február 9. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Szereplők

Sarah Huttinger
Beau Burrough
Katharine Richelieu
Jeff Daly
Annie Huttinger
Earl Huttinger
Blake Burroughs

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
admala jún. 14. 16:52:56 Előzmény Miss Judith
A Diploma előtt című film egy igazán csodálatos alkotás, egyszerűen tökéletesen festi le azt az állapotot, ami ilyen-olyan mértékben szerintem a legtöbb fiatalon átmegy... (manapság talán még aktuálisabb a kapunyitási pánik (magánéletileg, munkaügyileg is). Tényleg igazán kár kihagyni. Nem úgy, mint ezt a filmet:) Jó, mivel a nagy kultfilm előtt tiszteleg, és kellemesen szórakoztató, nem bántam meg, csak hát azért Costner szerepeltetése "Benjaminként" borzalmas ötlet volt, sokkal perverzebb mint 3, egymással rokoni kapcsolatban lévő nőt térben és időben eltávolodva lefektetni, amúgy komolyan nem értem mi ez az őrjöngés itt, nem szívderítő de azért aberráltnak nem mondanám. És persze a film nem erről szólt, hanem szorongásról, hezitálásról, szeretetről, szerelemről, megbocsátásról, a maga ketegóriájában jó volt ez, nem katarktikus, de értelmes, könnyed film, nem tudom Aniston hogy csinálja, de valahogy tényleg megnyugató a játéka, szeretnivaló, talán az hogy a Jóbarátokon nőtt fel a generációm az egész világon, ad valami közösségi érzést:D Kaphatna már igazán nagy szerepeket is.
8/10
Zsomika ápr. 12. 21:32:30 8/10
Az élet írja a legvadabb forgatókönyveket. Nekem ez a film ennek a gondolatnak a szatírája. Igen, meglehetősen abszurd események sorozata, de vannak jó poénok, és minden karakter a helyén van benne. Nézzünk egy kicsit befelé! Tényleg hihetetlen, hogy ilyen "kör" nem fordult meg egyetlen épkézláb férfi fejében sem? Sőt, egyetlen "nagyi" fejében sem? A fanyalgók mind szüzekkel házasodnak...?
A cím korrekt módon utal a sztorira. Ilyen a pletyka. Nem mindig hihető, de mégis terjed, mint a tűz. Hát, itt el is játszották nekünk.

Gyere be! Főzök neked egy jó erős whiskey-t.
5/10
Miss Judith 2019 jan. 08. - 14:05:36 5/10
Én úgy néztem meg a filmet, hogy előtte még soha nem láttam a Diploma előtt c. mozit, bár szerintem nem veszítettem semmit. Nagy csalódás volt, főleg a vége, mert Aniston és Ruffalo között nem éreztem azt a bizonyos kémiát. Jennifernek vannak jobb filmjei, mint ez, de még mindig szimpatikusabb, mint Mena Suvari, akitől frászt kapok. Szerencsére csak mellékszerepet kapott. Shirley MacLaine és Kevin Costner benne a legjobb, főleg a "nagyi" beszólásai.
2/10
HarleyQuinn 2018 jan. 14. - 16:48:56 2/10
Bízom benne, hogy az egész csak egy hatalmas metafora akart lenni, és Beau Burrough valójában csak a jelképe volt a házasság elõtti kételkedésnek.
Ha ezt a sztorit komolyan gondolták, akkor viszont nagyon gáz, gyenge, ostoba és hát igen, elég beteg. Az elején pedig nagyon jól indult, sokat vártam tõle, de arra nem számítottam, ami lett belõle... szeretem, ha egy film nem kiszámítható, de ebben az esetben ez nagyon rosszul sült el.
*SPOILER* Elindul megkeresni a TALÁN apját, aztán ahogy annyit mond a hapsi, hogy nem lehet a gyereke, már le is fekszik vele... azzal, aki anno megdöntötte az anyját meg a nagyanyját. A tag meg tök elégedett, hogy mind a 3 generáción végigment.
HA az lett volna a csavar, hogy Beau egy elvetemült pszichopata, aki szándékosan csinálta az egészet, mert annak idején a suliban Sarah igazi apja tökön rúgta a focipályán, ami miatt nem lehet gyereke, és valójában végig az volt a terve, hogy ezért bosszúból minden nõt megdugjon a családjából... na, az beütött volna.
De nem, simán csak mindegyik rárepült magától a dákójára, aztán rikácsoltak egymással, hisztiztek, üvöltöztek, de a végén persze minden jól alakult, és Hulkot sem zavarta, hogy a menyasszonya lefeküdt a majdnem-apjával és eltûnt pár napra. Na jó, zavarta, de kb. 1 nap után meg 1 sírós bocsánatkérõs beszélgetés után meg is bocsátott és rögtön kitört újra a szerelem vulkánja.
Nagyon megindító.
10/2, a 2 pont csak a színészek miatt, egyébként annyit sem érne.
(Megj.: nem csak az \'amcsik\' tudnak beteg sztorikat írni, ennél ezerszer perverzebb, betegebb, undorítóbb filmeket gyártanak Európában és keleten is, úgyhogy hagyjuk már ezt az ostoba bégetést az \'amcsikra\'.... ez a film rossz, ez tény, de nem azért, mert \'amcsik\' gyártották.)
Kit Fisto 2017 máj. 06. - 08:17:09
Aniston az egyik legelpocsékoltabb tehetséges színésznõ Hollywoodban. Tolták neki ezeket a bugyuta, értéktelen és unalmas romantikus filmeket. Még Sandra Bullock (aki azért jobb nála), sem szerepelt ennyi romantikus filmben, még õ is játszott több vígjáték, akció, krimi, és sci-fi filmben is, sikerrel. Én kedvelem Anistont, iletve kedvelném, ha lenne miben. (!)
1/10
csillagvizsgáló 2017 márc. 27. - 11:42:08 1/10 Előzmény mariejoel
Nem tudok egyetlen pontban sem vitatkozni.
Nincs értékelhetõ pontja, a ***spoiler*** "lehet, hogy az apám, tehát lefekszem vele" motívum meg akkora baromság, hogy már veszélyes.***spoiler vége***
Nem világos, ez az aberrált (nekem sincs rá jobb szavam) moslék miért hoz lázba ennyi embert.
Ettõl lejjebb már nincs.

Spoiler pótolva
1/10
5i 2017 jan. 09. - 07:28:56 1/10 Előzmény mariejoel
Valóban egy ízléstelen abberált film. Ráadásul a megvalósítás és játék is gagyi...
mariejoel 2016 febr. 16. - 23:09:35
Nekem még csak most volt elõször szerencsém ehhez a filmhez, és most jöjjön a véleményem: SPOILER VESZÉLY Mi a jó büdös erkölcsi fertõ ez?? Komolyan mondom az amerikaiak mindenféle filmmûfajban ordítják magukról, h aberrált társadalmunk van emberek!! Komolyan már, Sara karaktere zokszó nélkül pár óra ismeretség után mindenféle lelkifurdalás nélkül lefekszik egy pasassal akirõl tudja, hogy megdugta az anyját és nagyanyját. Aztán tök természetesen partyzik vele, anélkül,h szerencsétlen pasijának szólna...
De persze semmi baj, mert a végén az a papírkutya srác megbocsát neki seperc alatt. Az amerikaiaknak komolyan mondom 0 önbizalma van: Két példa. Sarah apucija közli, h megbocsátott félrekúró menyasszonyának, mert õt választotta hisz õt szereti, ügyvédke ugyanezt teszi Sarahval. Ennyire nincs önbizalmuk, h elvették ezt a két ribancot, mert úgyse jön jobb? Mondjuk olyan, aki rohadtul nem kúr félre ha õket szereti?? Másik ami agyrém, ebben is mint az összes filmben: Testvérek megállapítják, h soha életükben nem beszélgettek egymással és röhögve csevegnek arról, hogy Sarahm az anyja és nagyanyja mennyire ostoba libák voltak a jóképû Bó Borróval... Az amerikai filmek ezt közvetítik: ha csak egyszer kefél félre a párod nyugodtan bocsásd meg, mert úgyse lesz jobb, plusz a családok mindig szétesettek, betegesek.... na és a beteges félelem a házasságtól....Jó éég... soha többé romantikus amcsi filmet! SPOILER VÉGE
1/10
Owl 2014 júl. 11. - 00:04:20 1/10
Nem lett nedves a boxer alsóm, mikor Costnert megláttam ebben az unalom tengerben. Véleményem szerint ez egy nagyon béna film, a történet tálalása nem hordoz magában semmi izgalmat, vagy vicces szituációkat. Leginkább irritálónak neveznék pár jelenetet, ahogy megpróbálja a rendezõ a cselekményt tovább rugdosni. Tényleg, ez micsoda? Nem romantikus, nem vicces. Egyáltalán nem szórakoztam rajta, J. A. egy ribanc, a pasija egy lúzer. Mindenki agyon pontozza, mert ez vagy az a színész a kedvence és szerepel ebben a förmedvényben. ÉN NEM! 1*
wrossi 2014 júl. 08. - 23:16:21
Gyönyörû zenék és J.A. nekem ennyi elég,hogy jól szórakozzak.Amikor nézek egy filmet mindig van bennem egy érzés ami lehet pozitív vagy negatív,de ezt nem az agyammal döntöm el.Ennél a filmnél egyértelmûen pozitív.
4/10
nikato 2013 dec. 28. - 22:26:26 4/10
Nem valami jó ez a film.. Shriley MacLeant rossz nézni. Jennyt imádom, de minden filmjében ugyanolyan. Kevin Costner megöregedett és már csak hálátlan szerepeket játszik. Mena Suvari pedig szokás szerint borzalmas.
4/10
-greghouse- 2013 dec. 26. - 20:57:31 4/10 Előzmény ceia
JA. zseniális és elbûvölõ. Akit nem bûvöl el, magára vessen.
Az, hogy nem kap szuper szerepeket, nem az õ hibája. Besorolták a bájos, kedves stb. kategóriába.
sokkal többet érdemel, és remélem, meg is kapja majd a nagy szerepeit. Ez az én látásom.
kistejes23 2013 júl. 24. - 23:16:39
Egyet értek veled Ceia! Én is szivesen megnézném egy sci-fiben!
ceia 2013 jún. 17. - 10:20:49
Nem kedvelem a romantikus filmeket, de Aniston játéka miatt érdemes megnézni. Õ lenne az egyik kedvencem, csak ne játszana állandóan ilyen filmekben. Én szívesen látnám akciófilmekben, pl. mint rendõrnõt, vagy akit el akar kapni egy sorozatgyilkos.. , de leginkább sci-fiben szeretném látni :) pl. Asimov valamelyik mûvének filmváltozatában. Szerintem nagyon beskatulyázták az ilyen szerepekre.
7/10
alien1976 2012 dec. 15. - 05:52:26 7/10
Egynek elment.
Túl sokat nem nevettem rajta. Kedves film volt, az egyszer nézhetõ kategóriából. De a színészi játék, az nagyon tetszett.
Ennyi. Ennél többet nem tudok róla írni.
3/10
greghouse 2011 nov. 13. - 19:07:38 3/10
Hát én még ekkorát nem csalódtam filmben mostanában. Kedvenceim közül három szinész(nõ) akik jók is, egy rendezõ aki nagyon jó, csinál egy ilyen unalmas, unott, érdektelen, üres, se füle se farka filmet. Az ötlet jó, és elég is kb.. húsz percre. Húsz perc után kiderül minden, kipukkad, leül a sztori, és nem tudnak mit kezdeni vele. Nem is folytatódik sehogy. Már szinte el is felejtettem. Ráadásul a szinészek is unottak, tengnek lengnek, rosszak, kivéve Shirley MacLainet, õ nagyon jó, dehát kevés. Egyszerûen semmi nem történik. Egy beszélõ Jen poszter.
...Egy naaaaaaagy....üres, érdektelen nesze semmi, fogd meg jól.
Én kérek bocsánatot.
10/10
offtopic
Ford Mustang 2011 nov. 13. - 16:45:14 10/10
nem hagyhattam ki :)))
10/10
offtopic
Ford Mustang 2011 nov. 13. - 15:49:58 10/10
:))))) csak cukkollak, ne vedd komolyan :) természetesen Kitti jobb neki, valóban hasonlít is rá. :) A kép valószínûleg jóval késõbbi, már nem néz ki fiatalnak.
10/10
offtopic
Ford Mustang 2011 nov. 13. - 15:35:18 10/10
10/10
offtopic
Ford Mustang 2011 nov. 13. - 15:29:53 10/10
Hopsz, azt hittem egy kép..
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu