Baisers cachés

Bakancslistához adom
francia dráma, 2016

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
IamTwo 2020 okt. 25. - 22:39:23 9/10
Ez szerintem most nem útkeresésről szólt, nem a klasszikus coming of age (na jó, talán Louisnál igen, de Nathan esetében szó sem volt ilyesmiről). Ez a film inkább a környezetre volt kihegyezve, iskolában, családban jelen lévő homofóbia, stb. Szerintem az is ezt támasztja alá, ami az IMDB/Trivia szekcióban olvasható.
Nekem Louise karaktere volt érdekesebb, a verekedős jelenet különösen erős volt.
Bálint3 2018 jan. 31. - 17:16:51
Kedves kis film útjukat keresõ fiatalokról, akik még nem is merik felvállalni melegségüket. Ellenpontként ott van az egyikük rideg apja, aki még fia sikerei ellenére sem bocsát meg. De minden jó, ha jó a vége.
10/10
Gioele 2017 jan. 31. - 15:12:10 10/10
Szép film. A fiatal színészek hihetõen mutatták be kamasz õszinte szerelmét. A karakterek is jól el lettek találva. A film történéseire lehet mondani, hogy a tipikus meleg témájú filmek forgatókönyvét követi: adott egy fiú, aki tudja mit akar, adott egy másik, aki még nincs tisztában sem a saját érzéseivel, sem az identitásával sem.... sok-sok bonyodalom után végül a szerelem gyõz.... Mindazonáltal nekem tetszett a film, a végén elérzékenyültem a két fiú boldogsága láttán.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu