Balkan Gastro Fanatic

Bakancslistához adom
magyar ismeretterjesztő filmsorozat, 2007

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

A sorozat egy kéthetes, hihetetlen utazást mutat be: három ember nekivág Budapestről a sokszor félve emlegetett Balkánnak: egy lakóautóval - ami a következő két hétben az otthonukként szolgál majd - körbejárják Romániát, Bulgáriát, Görögországot, Macedóniát, Montenegrót, Bosznia-Hercegovinát és Szerbiát.
A roadmovie-ba oltott főzőshow-ból mindent megtudhatunk az egyes országokról, az adott kultúráról, részt vehetünk a stáb kalandjaiban, és minden településen megismerhetünk egy-egy önjelölt helybéli séfet, akinek segítségével megtudhatjuk, hogyan is készülnek a különleges fogások. Higgyék el: a sorozat végére garantáltan kedvet kapnak, hogy jövő nyáron a Seychelle-szigetek és Bali helyett a bolgár vagy akár a bosnyák tengerpartot válasszák!

Egyéb epizódok:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
gombidori 2008 máj. 23. - 16:12:35 10/10 Előzmény parana
nem mondta pontosan , mennyi kell, de: darálthús, tojássárgája, zsemlemorzsa, só, bors, kockázott sajt, meg 2 szelet karajt kockázott bele apróra, így formázta, és sütötte ki.
remélem, ez az a recept
amúgy tök jó ez a mûsor
parana 2008 máj. 22. - 16:29:26
Pljeskavica rReceptet keresek!

A filmben bemutatott pljeskavica pontos receptjét keresném - ha tudna valaki segíteni. Csak a második felét láttam a készítésének, így lemaradtam arról, mi és mennyi kell hozzá!

Elõre is köszönöm!