Bangkok árnyai

Bakancslistához adom
Natural Causes
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai thriller, 85 perc, 1994

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

A két szálon futó cselekmény egyik ága az a gyilkossági terv, amelyik az amerikai-vietnami béketárgyalások megakadályozása miatt, annak idején, az amerikai delegáció főnöke, Henry ellen szőttek. A másik szál hőse Jesse, a fiatal amerikai orvosnő, aki azért utazik Bangkokba, hogy meglátogassa ott élő édesanyját, akit évek óta nem látott. Megérkezésekor kiderül: anyja szívinfarktusban meghalt. A rendőrségtől kapott információk azonban azt sejtetik, hogy vietnami menekültek külföldre juttatásával foglalkozott, s holtestét nem is találták meg, a betegség csak a gyanú elterelésére szolgált. A lány nyomozni kezd, de vajon milyen összefüggés van anyja halála és a béketárgyalások között...?

Stáblista:

Szereplők

Jessie MacCarthy
Somchai őrnagy
Fran Jakes
Michael Murphy
Mrs. MacCarthy

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Rozi33 2011 aug. 25. - 20:53:28
Faszkalapok,ki kiváncsi az adásokkal kapcsolatos eszmefuttatásokra...?Ha nem tudtok véleményt írni az aktuális mûsorról,akkor meg minek ez a sok baromság......
offtopic
jeffero 2011 aug. 25. - 20:28:41 Előzmény Tibag05
Én idén, amikor más csatornával is probléma volt a kábeltévén, próbáltam ezt a Zone Romantica-s ügyet is bejelenteni a hibajelentésnél a T-Home-nál. Elõször nem vették figyelembe, aztán a második reklamáció után már direkt emiatt hívtak vissza, és azt válaszolták, hogy nem tudják teljes mûsoridõre visszaállítani a csatornát, mert a kábeltévé szolgáltatásukkal csak 23 óráig lehetséges a Zone Romantica sugárzása. Mondjuk fura, hogy akkoriban nem is ment a felnõtt csatorna 23 órától, csak feketeség volt látható már 1-2 hónapja, de gondolom a bejelentésem alapján ránézhettek, és rövidesen visszarakták, szóval minden maradt a régiben.

A Zone Romantica sugárzása is pénzbe kerül nekik, gondolom olcsóbb, ha nem megy 24 órában. A felnõtt csatornát pedig a magyarországi szabályozás miatt csak 23 órától adhatják, ezért azon az alapon, hogy már lehet adni, egybõl benyomják amikortól lehet, és így nem törõdnek vele, hogy akkor az osztott csatornán még nincs vége a filmnek. Ha valaki kitartó lenne, és írásos panasszal vagy vezetõségükhöz való telefonálással, személyes bejelentéssel talán tudna nyomást gyakorolni rájuk, de én biztosan nem leszek ez a személy, nekem ehhez nem lenne türelmem meg idõm se.
Na meg miért harcoljak olyan ellen, amire van megoldás: szolgáltatóváltás. Vagy ha sok tévére kell a családban a kábeltévé, akkor meghagyni az elõfizetést, és pluszban elõfizetni DIGI mûholdas tévére, mert ott teljes idõben megy a Zone Romantica. Ahogy írtad is, hogy nálatok is van. 2010 novemberétõl már nálam is, részben mert én is megelégeltem ezt. De jól is jött, mert idénre duplázták az esti filmeket hétközben.

Na meg ugye miért vagyunk magunk ellen, ha tudjuk, hogy megszakítják, akkor ne a kábeltévén kezdjem el nézni, hanem egybõl a DIGI-n.

Egyébként ha valaki esetleg keresne Zone Romantica filmet, üzenjen rám nyugodtan priviben, és megmondom, hogy tudok-e segíteni.
Tibag05 2011 ápr. 19. - 16:12:32 Előzmény EgyNézõ
"Egy másik nézõ"
Mi a "ZRomantikr" vagyunk kihegyezve!Elkezdenek egy filmet 22.00 órakor és 23.00-kor lazán átváltanak egy szex baromságra a film kellõs közepén. Hát a guta kerülget az ilyen szemétségektõl. Ugyan van digink, de mire odaállsz, egy csomó idõt elvesztegetsz. De sokaknak nincs és fújhatja a filmet úgy ahogy van. Nem tudom miért nem lehet a film után benyomni a szexet ha már annyira akarják.
1/10
EgyNézõ 2008 júl. 04. - 14:55:23 1/10
A filmet nem ismerem, de a Hálózat TV hozzáállásához lenne észrevételem.
Rendre 21-23-ig vannak jelezve a filmek.
Ehhez képest 21-kor megjelenik egy nyikhaj, aki fõz.
És fõz, és fõz ... olyanokat, amiket nevetés nélkül nem igen lehet megállni (már, ha éppen figyelmet fordítok rá).
Ez is a nézõk szembeköpése ám ...
Nem csak a filmek közti reklám.