Bankrablás

Bakancslistához adom
Bank Shot
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjáték, 83 perc, 1974

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Amíg a bank új épülete elkészül, a fiókot mobil irodába költöztetik. Mindez fölkelti a mesterbűnöző, Walter Ballantine érdeklődését, aki újabb és újabb bankrabláson töri a fejét. Úgy tűnik, könnyű célpontra talált, különösen, hogy zseniális ötlettel rukkol ki: nem egyszerűen kirabolja, hanem elrabolja a bankot. És akkor nincs más dolga, mint biztonságos helyre vinni a mobilbankot, ahol kényelmesen kirámolhatják. Szereznek tehát egy trélert, és a sikeres akciót követően már csak a zsarukat kell lerázniuk.
FEA2 FEA2

Stáblista:

Szereplők

Walter Upjohn Ballentine
Al G. Karp
Victor Karp

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
stupek2 2015 márc. 26. - 10:59:41 6/10
Szilveszterre elmegy. Nagy baromság, és több cselekménye hihetetlen, néha bosszantó. Van benne olyan jelenet( pld vonatos) amely nagyon sok hasonló vígjátékban már elõfordult, így számítani is lehetett erre.
A lakóparkos jelenet is elõre kiszámítható volt.
Sajnos nem sokat nevettem rajta.
feketevipera 2011 szept. 22. - 20:35:38
Az alapötlet jó, a megvalósítás már talán kevésbé, egy átlagos filmnek elmegy. George C. Scott a megszokottól eltérõ szerepben látható, az õ játékára nem lehet panasz, de van, amikor a sztoriban a csetlés-botlás adja a humorforrást, és ez nálam nem annyira nyerõ. Nem akarok senkit lebeszélni a film megnézésérõl, mert egyáltalán nem nézhetetlen, csak talán kicsit többet várnánk tõle, mint amit kapunk.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu