Bar/átok

Bakancslistához adom
Frenemies
amerikai vígjáték, 84 perc, 2012

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

A fizikaórán a suliban az alternatív energiaforrásokról tart előadást a tanár, a napenergiáról, a szélről, majd a tanulók azt a feladatot kapják, hogy párokban alkossanak személyes energiaforrásokat. A lényeg az eredetiség, a tanítványok számára pedig a párválasztáson van a hangsúly. Mindezek után igazán furcsa párok alakulnak az osztályban, s innen kezdődik aztán az igazi fizikai, avagy kémiai együttlét és gondolkodás. Jake igazi tudósagy, Nasa okleveles, Julianne viszont bomba csaj, azonnal rácuppan, azonban tudását igazán Savannah értékeli. Jake legjobb barátja, kutyája, Murrey. Julianne azonban csak kihasználja Jake-et. Míg Julianne csak egy cicababa, addig Savannah "jó arc", Jake szerint. A másik pár Halley és Avalon, akik a legjobb barátnők és összehoznak egy zsír web-oldalt, az ún. "Geekly Chic", azaz a gyík sikk divat-oldalt. Sirály buli volt megírni a cikkeket hozzá, megtervezni a grafikát és egyebeket, csak közben a legjobb barátokból majdnem ellenségekké váltak... Kendall szenvedélyes párja, a GPS öreg verdájában. Ez a sulibuli 3 baráti párról szól, akik igyekeznek megtalálni a legjobb barátság törvényszerűségeit.

Stáblista:

Szereplők

Avalon Greene
Halley Brandon
Emma / Savannah
Jake Logan
Kendall Coleman
Lance Lancaster

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Bionika 2021 jan. 03. - 14:00:37 10/10
Én csak nemrég láttam. Aki szereti az ilyen jellegű Disney filmeket, szerintem az ezzel is el lesz. Én elvoltam vele. Nekem leginkább Savannah tetszett, én csípem a gördeszkás csajokat: D.
offtopic
robicsek2 2013 júl. 23. - 11:05:54 Előzmény Áron1223
Egyet értek! Az MTV helyében én nem az új ratyi Disney filmeket sorozatokat vásárolnám fel a Disney-töl, hanem a régi filmeket sorozatokat adnám újra.
gfatima 2013 júl. 10. - 12:55:55
Igaz, hogy az az értelme, de amit az 1. írt ott van olyan úgy mond "nem való" a hozzászólásba, vagyis megparancsolja, hogy ne nézd meg a filmet.
Cicanyuszi 2012 ápr. 29. - 16:32:45
Pont az a lényege a hozzászólásoknak, és a pontozásnak, hogy kiderüljön mások számára: érdemes-e megnézni a filmet/sorozatot. Annak meg semmi értelme, hogy ne nézze meg, ha nem érdekli...mert honnan tudná, hogy érdekli-e, ha még nem látta, és történetesen itt még nem szóltak hozzá.
Bianka98 2012 ápr. 29. - 14:58:52
Attól hogy te nem szereted még másnak tetszhet és nem kell elvenned tõlük a kedvét, nekem például kimondottan tetszett! És nem tudom te hogy vagy vele de szerintem hogyha nem tetszik akkor minek nézed meg? És szerintem egyébként 12-15 korig ajánlanám!
1/10
Áron1223 2012 ápr. 29. - 12:51:20 1/10
Ekkora értelmetlen baromságot ritkán lát az ember...
Ez egy ilyen Disney film féleség, nem dráma.
SENKI NE VETEMEDJEN RÁ, HOGY MEGNÉZI, SEMMILYEN KOROSZTÁLYNAK NEM VALÓ!!!!
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu