Barátok közt

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar drámasorozat, 9549. rész, 50 perc

Értékelés:

2960 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Vilmos és Bözsi tudatják Urbánnal, hogy ők is befogadnak ideiglenesen néhány árvát, akik fedél nélkül maradtak. Mindketten reménykedve várják a kedves gyerekeket, ám csalódniuk kell, Jeromos atya három megátalkodott rossz gyereket szállásol el náluk. Vilmos és Bözsi egyaránt képtelenek szót érteni a gyerekekkel. Dani, a bandavezér eltereli László figyelmét a kisboltban, hogy társai addig lophassanak a boltból.

A műsor ismertetése: A Berényi család és környezetének hétköznapi történetei nap, mint nap.

Több évtizeddel ezelőtt egy csapat gyermek sorsa különös és elszakíthatatlan szállal fonódott össze, amikor egy rideg és "bürokratikus" intézmény gondjaira hagyták őket.

Mély barátság szövődött köztük, amely kiállta az idő próbáját, és nagyralátó álmok szülője lett. Az azóta eltelt évek során megélték a siker és a bukás sokféle szintjét. Karriert építettek, családot alapítottak, gyermekeik születtek, elváltak. Néhányuk nem is gondolták, hogy később egy házban fognak lakni.

Egy megdöbbentő és tragikus esemény gyökerestül felforgatta Miklós, András, Nóra, Zsuzsa, László és Gabi életét, amikor Berényi Zoltán (aki titkos szerelmi viszonyt folytat Berényi Zsuzsával, András feleségével), a legidősebb fivér Miklós és András bátyja, a Berényi Építőipari Kft. alapítója és vezetője, rejtélyes körülmények között halálos kimenetelű autóbalesetet szenvedett. Autóját egy végzetes éjszakán egy titokzatos idegen (Nagy Ferenc) szorítja le az útról. A karambolt csak István, a sofőr élte túl. A baleset következtében Zoltán és István súlyos sérüléseket szenvedtek és Zoltán belehalt. Istvánt életveszélyes állapottal kórházba szállították.

A baleset után a "barátok" legégetőbb gondja egy olyan vállalkozás jövője, amibe még Zoltán fogott bele. Azt az épületet kezdte modern lakóházzá alakítani, amelyben gyermekként először találkoztak, ahol együtt töltötték legfogékonyabb éveiket és ahol most újra együtt élnek. Új otthonuk építését be kell fejezniük, a cégnek pedig - új vezetővel az élén - munkát és anyagi biztonságot kell nyújtania a barátoknak, családjaiknak és alkalmazottaiknak is.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Berényi Miklós
Dr. Balogh Nóra
Berényi Attila
Illés Júlia
Szentmihályi Zsófia
Bartha Zsolt
Kertész Vilmos
Holman Hanna
Fekete Luca
Bokros Gizella
Fekete Bözsi
Bartha Krisztián
Nagy Tóbiás
Berényi Ágnes
Schneider Róbert
Berényi Balázs
Novák László
Nádor Kinga
Kertész Géza
Berényi Claudia
Fekete Szabolcs
Berényi Bandika
Bokros Linda
Illés Vanda
Berényi András
Szilágyi Andrea
Stella Kovácova
Kertész Magdolna
Holman Valter
Berényi Zsuzsa
Berényi Dani
Berényi Kata
Bencsik Márk
Egresi Tóni
Harmathy Emma
Kertész Botond
Kertész Mónika
Mátyás Ildikó
Mátyás Richárd
Novák Csaba
Szentmihályi Szilvia
Szentmihályi Gábor
Szilágyi Pál
Temesvári Gitta
Balassa Imre
Szilágyi Tamás
Szilágyi Lóránt
Novák Éva
Szentmihályi György
Hoffer József
Hoffer Eszter
Hoffer Mihály
Berényi Ákos
Csurgó István
Kozák Luca
Fenyvessy Sándor
Berényi Ágnes/Kocsis Bernadett
Szokolai Albert
Sztojcsevics Míra
Radnics Szabolcs
Petrovics Virág
Juhász Gabi
Huszti Mirkó
Sípos "Satöbbi" Tibor

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Zsupsz szept. 14. 07:53:01
Micsoda koszos körmei voltak Balázsnak miközben Szonját ölelgette
6/10
Amiel szept. 09. 19:46:44 6/10
Nekem 8, mikorra pakolják át a sorozatot. Van ismétlése, vagy a neten is újranézhető. A sok nézőt az RTL nem kimondottan emiatt veszti folyamatosan... :)
Vissza a Barátok Közthöz: nagyon remélem, Juli volt paliját, azt a gusztustalan Alexet nem hozzák vissza többet a sorozatba!!! Egyszerűen gyomorforgató! Balázsra meg ráférne egy jó nagy megruházás a sorstól, de sejtéseim szerint hamarosan az meg is lesz...
demaka szept. 06. 21:24:44
Ezt tényleg komolyan gondolta az RTL? Van egy több mint 20 éve népszerű sorozat, amit szeretnek a nézők. Aztán egy undorító műsor miatt átteszik lehetetlen időpontokra. A Love Island c. förmedvényről van szó. Ennyi buta, undorítóan agyontetovált, önmutogató embert még egy műsorban sem láttunk! SZÁNALMASAK!!!! Mondjuk, normális ember nem is jelentkezik egy ilyen műsorba. De mit várunk egy olyan műsortól, aminek a „gyengeelméjű” ÉNB Lali a műsorvezetője. Apropó műsorvezető: Lalit nem is látjuk. Gondolom, nyaral a családjával Cipruson a mi pénzünkön. Nagyon remélem, hogy nem tart sokáig ez förtelem. Nincs szükség ilyen színvonaltalan műsorra, főleg nem fő műsoridőben. Tegyék át 23 órára, akit érdekel (bár remélem, nem sokan vannak), akkor is megnézi. A „Barátok közt” átpakolásával nagyon sok nézőt vesztett RTL!!! Ez volt a cél??? Azt hiszem nagyon sok néző nevében írhatom: KÖVETELJÜK A BARÁTOK KÖZT VISSZAHELYEZÉSÉT FŐ MŰSORIDŐBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lzsoka16 szept. 03. 08:41:23
Már nem is az a kérdés, hogy milyen a "Barátok közt", de az, hogy fő műsoridőben bunkó-primitív-celebgyártásba fogott ismét az rtlklub (nyíltan pornó csatorna lett). .... Még egy adó, amit letiltok a csatornakiosztáson.
1/10
bsand aug. 29. 20:24:46 1/10 Előzmény macsek1121
Igaz, lehet mást is csinálni, de van amikor az ember szeretne csak egy kicsit bambulni a nap végén, de nem agyhalott műsoron :)
macsek1121 aug. 29. 16:56:10 Előzmény bsand
Én sem kedvelem, de ha ez kell a népnek, ám legyen. Egy-egy ilyen műsoron nem érdemes felháborodni, bár kétségtelenül dühítő. Soha nem nézem az Ázsia Expresszeket, Extrém Activityket, valóságmicsodákat és agyhalott társaikat, de ilyenkor vagy átkapcsolok valahová, vagy egy olyan tárgyat veszek elő, amit már az 1400-as évek óta érdeklődéssel forgat az emberiség. Tudom ajánlani... :)
1/10
bsand jún. 19. 09:07:22 1/10
Szűnjön már meg ez a szerencsétlen időkitöltő vacak a sok semmitmondó párbeszédeivel. Legyen film helyette, ne szappanopera.
6/10
Amiel máj. 12. 15:51:30 6/10 Előzmény lzsoka16
A nagy Berényi Miki is hamarosan távozik a sorozatból, ami azért már elég sokat mondó, hiszen kezdettől oszlopos tag volt. Még erre az évadra van szerződése, ami ki tudja, náluk mit takar.
Sajnos érezhető volt nagyon is a sorozatban a stáb váltás... Lehet, hogy így 10000. részig még elmennek, aztán agyő. Viszont sajnos a "társai" milliószor rosszabbak és nézhetetlenek, pl. Éjjel-nappal Budapest stb. - jellemezhetetlen, gagyi, tré, semmi sorozat!
lzsoka16 máj. 04. 13:20:20
Már a szereplők (szándékosan nem színészek) nagy része is ki akar szállni, annyira szánalmas a téma.
Ez volt az egyetlen magyar sorozat, amit néztem, de szerintem felejtős...
6/10
Amiel ápr. 16. 14:27:48 6/10
Látom, sok "rajongó" van. :D :D :D Csupa negatív kommentár... Vajh' miért.
Valami okból mégis megélt ez eddig ez a sorozat 21 évet, ami vitathatatlanul igen szép teljesítmény.
Az egész minősége már megint más kérdés, ugye.
Egyre hülyébb, életszerűtlenebb dolgok vannak benne, ami hétköznapi életben elég furán venné ki magát, ha úgy történne. Pl. Nóra ügyvéd létére mindig bugyuta szerepeket kap, hogy egy valóban értelmiségi soha nem viselkedne, reagálna úgy, ugyanabban a szituációban..., ezzel kb. jól lejáratják az ügyvédeket. :D És még lehetne sorolni.
Lenne bőven javítanivaló ezen a sorozaton, ha már ilyen hosszú időt megélt! Az alapötlet nem lenne rossz, csak az írókat kellene már jól fenéken billenteni.
blaha60 márc. 28. 21:14:01
Nagyon silány a kép minősége !!!!
filoszemitabéluska márc. 18. 22:40:33
Nézi még valaki ezt szennyet, vagy a tehetségtelen segédszínészek csak maguknak mórikálják magukat? Milyen színvonalat képvisel az olyan szappanopera, amiben egyszerűen kicserélik időnként a szerepet alakító színészt egy másikra. Józsi pénteken még magas és sovány volt, hétfőn már alacsony és köpcös. Ennél a förtelemnél még a Családi titkok- szerű doku reality sorozatok is sokkal nézhetőbbek.
blaha60 márc. 18. 21:41:57
Lehet,hogy rossz volt a kamera váltás ???

blaha60 márc. 18. 21:22:17
A mostani " új felvételek " nagyon silányak !!!!
1/10
Cloudblack márc. 11. 12:30:05 1/10
A retek klub zászlóshajója. Mélyen reprezentálja a sorozat a csatorna színvonalát. Ez a sorozat csak akkor tűnik el végleg a süllyesztőben, ha a csatorna megszűnik, a székházának a helyét felszántják és sóval behintik. De a mondás úgy tartja, amíg ló(végtermék) van, veréb is van.
1/10
cruise jan. 19. 19:20:00 1/10
El se kellett volna kezdeni ezt a híg f*st!
Ropovand jan. 18. 10:50:18
Uncsi az egész
Zsupsz jan. 03. 21:48:57 Előzmény fo.ma
Pontosan így gondolom.
alexmotier 2018 dec. 17. - 20:56:42
Ráadásul ezt a "kocsi a vízben" dolgot egyszer már elsütötték, akkor is hasonló színvonalon. De látni kell a jó oldalát is, nemsokára vége lesz ennek a rettenetesen kínos eseményszálnak.
10/10
operette 2018 dec. 15. - 20:45:47 10/10
Baromira valószerűtlen, valószínűtlen és logikátlan az a helyzet, ami most épp van.... :D :D :D
Összes hozzászólás