Bárbajnokok

Bakancslistához adom
Trees Lounge
amerikai filmdráma, 95 perc, 1996

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Tommy, az autószerelő padlón van. A munkahelyéről kirúgták, miután kiderült, hogy "kölcsönvett" egy kis pénzt a kasszából, a barátnője elhagyta a volt főnöke kedvéért, ráadásul terhes, és a balesete miatt munkát sem talál magának. Így jobb híján a bárban ücsörög és iszik. Körülötte különös figurák, törzsvendégek, és alkalmi vendégek vétkeznek: lopják a napot, agyonütik az időt, miközben vedelnek. Tommy még mindig szerelmes az exébe, és kétségbeesetten keres valamiféle értelmet az életének.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
TILIA 2015 máj. 12. - 21:45:16
Egy kicsit vontatott lett, de nem rossz a történet, és Buscemit is jó látni fiatalabb kiadásban.
Szike00 2008 nov. 20. - 00:00:10
hmm érdekelne a film szeretem buscemit, meg érdekes a történet
8/10
mikka 2007 dec. 25. - 01:55:49 8/10
No, megnéztem, szerintem teljesen rendben volt a film. Óriási kedvenc nem lesz, de mindenesetre látszik, hogy egy egyéni, személyes kis darab, szerintem egész kellemes. Nekem a maga módján nagyon szimpatikus volt a fõszereplõ, dehát embere válogatja. Aki szereti az ilyen bambulós cinikus egykedvûséget (sörrel a kézben), az nyugodtan adhat egy esélyt ennek a filmnek, szerintem nem fog nagyot csalódni.
zee944 2007 dec. 23. - 19:30:17 Előzmény cibetmacska1
Én utáltam ezt a filmet. Iszonyú fárasztó volt nézni a fõszereplõ bénázását. Biztos azért, mert bele tudom magam élni a helyzetbe, de szerintem majdnem mindenki bele tudja, aki elmúlt már 12 éves. Azonkívül rettenetesen ellenszenves volt az ipse, nemcsak a szerepe miatt, hanem arcra is, csípõbõl.
8/10
mikka 2007 dec. 23. - 18:53:07 8/10 Előzmény cibetmacska1
Akkor van esélye, hogy ugyanott vettük, lévén én is 300ért vettem ma. (Egyelõre karácsonyi ajándék, szóval "ajándékbontás" után majd kiderül, tényleg jó-e:) Én amint megláttam, hogy Buscemi rendezte (hogy Buscemi egyáltalán rendez is..), gondolkodás nélkül pakoltam a kosárba, nagyon kíváncsi leszek rá, színészként nagyon nagyra tartom.
8/10
cibetmacska1 2007 febr. 02. - 22:05:02 8/10
Kicsit félve ültem le megnézni ezt a filmet, mert a DVD amit vettem kb 300 Ft-ba került, s ez nem sok jóval kecsegtetett...
Be kell vallanom kellemes meglepetésben volt részem, s ez egyben bizonyítja , hogy néha a fillérekre leértékelt filmek között is rá lehet bukkanni egy-egy "gyöngyszemre". Ha igazán rá akarsz érezni az ízére, nézése közben söröcske fogyasztását melegen ajánlom. Persze ez nem szentírás, hiszen a "Füst" címû film is nagy kedvencem, pedig egyáltalán nem dohányzom. Szóval iszákosok és antialkoholisták egyaránt "kalandra fel!!!" , nem fogtok csalódni!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu