Beast Machines: Transformers

Bakancslistához adom
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető kanadai animációs sorozat, 30 perc, 1999

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
Vrahno 2013 ápr. 23. - 13:32:53 7/10
* korrekció: Ez hozzá képest valami elborult mûvészfilm érzését kelti.
7/10
Vrahno 2013 ápr. 23. - 13:31:30 7/10
A több mint tucatnyi Transformers rajzfilm közül talán ez a legkülönlegesebb, és legmegosztóbb. Sokak szerint a valaha készült legrosszabb. Még a készítõk között is van, aki így vélekedik. Mások szerint messze a legigényesebb és legértelmesebb.

Mindkét vélemény megalapozott, de én szeretem. Nem a kedvencem, sõt hosszan tudnék szavalni a problémáiról, de szerintem így is elismerésreméltó az, ami jól sikerült benne.

A legnagyobb gond a rajzfilmmel, hogy mint a remek Beast Wars közvetlen folytatása, óriási csalódást okoz, hiszen a legtöbb visszatérõ szereplõt nagyon átírja, és a sötét, komor hangulata is abszolút ellentétes a Beast Wars-éval. Ez hozzá képest olyan, mint valami elborult mûvészfilm érzését kelti. Egyáltalán nem az a folytatás, amire az emberek számítottak -- de ha e fölött el tudunk nézni, és figyelembe vesszük a hihetetlenül körülményes produkciót is, akkor meglátjuk a benne rejlõ zsenialitást. Tény, hogy egyik rokonsorozata sem próbált ránk erõltetni egyszerre ennyi karakterdrámát meg mély filozófiai vitát. Bár néhol látványosan felbotlott saját lábában, ahhoz kétség sem fér, hogy ambiciózus vállalkozás volt.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu